Fare soldi online opzioni binarie, Grafico online iq option binarie

2,400 € 555,000 € / luna
TVA: + TVA 19%
ID: 4886
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Primaverii
Dormitoare: 3
Bai: 3
Garaje: 1
Etaj: 3 / 6
Suprafata: 177 m2
Suprafata utila: 158 m2
Etaje: 3
An constructie: 2012
Balcoane: 3

Fare soldi online opzioni binarie, Grafico online iq option binarie

Astazi avem placerea de a va recomanda pentru inchiriere sau achizitie un apartament superb aflat intr-un imobil finalizat in 2012 in cea mai reputabila si exclusivista zona a Capitalei si anume cartierul Primaverii.
Proprietatea dispune de finisaje de lux si are o suprafata utila de 158 metri patrati utili fiind compartimentat dupa cum urmeaza: zona de living si dining, 3 dormitoare dintre care un master cu baie proprie si dressing, bucatarie complet mobilata si utilata cu aparatura de ultima generatie, 3 balcoane de 18 mp utili si 3 grupuri sanitare. Pretul final de inchiriere sau cel de achizitie include 1 loc de parcare in subteran si o boxa generoasa de 8 mp utili.
TVA-ul se aplica doar la pretul de inchiriere in timp ce la cel de vanzare nu se va adauga TVA.
Imobilul in care se afla apartamentul este unul ultrafinisat, toate materialele si finisajele sunt de lux (import Germania, Italia, Belgia si Franta), dispune de paza permanenta, supraveghere video si vecini de renume international.
Daca ati ajuns in dreptul acestei oferte cu certitudinea cautarea dumneavoastra a luat sfarsit. Nu ezitati si contactati-ne acum pentru o vizionare. Aceasta este casa pe care o meritati!

Vecinatate

Bulevardul Aviatorilor, Calea Dorobantilor, Bulevardul MIrcea Eliade, Parcul Floreasca, Parcul Herastrau, Charles de Gaulle

Localizare proprietate