Quanto si guadagna col trading, Come fare soldi opzioni binarie

198,000 €
TVA: + TVA 19%
ID: 3991
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Floreasca
Dormitoare: 1
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 1 / 5
Suprafata: 99 m2
Suprafata utila: 83 m2
Etaje: 1
An constructie: 2013
Balcoane: 1

Quanto si guadagna col trading, Come fare soldi opzioni binarie

Vă prezentăm un apartament de lux intr-un proiect rezidential care s-a nascut din dorinta de a face o clădire unică în România care satisface cele mai înalte cerințe de calitate. Confidențialitate este asigurată în principal de zona în care se află clădirea, apoi de spatiile largi ale camerelor si teraselor. Mai mult decat atat, finisajele sunt ce cea mai înaltă calitate.

Cladirea se desfasoara pe 5 niveluri (S + P + 3E + 4 și 5 retrase) si cuprinde 11 apartamente din care 4 sunt generos dimensionate - duplexuri. Clădirea se află în etapa finală, predarea apartamentelor se poate face imediat. Locuintele au fost proiectate pentru a se potrivi perfect nevoilor familiilor, spatiile sunt generoase, astfel încât nici unul din cele 11 apartamente nu măsoară mai puțin de 91.22 de metri patrati.

Proiectul impresioneaza mai ales prin designul interior special (Philippe Starck si Sieger Design sanitare si accesorii, corpuri de iluminat Flos si Artemide, usi Rimadesio, switch-uri și videointerfoane Vimar), prin detaliile si finisaje atent lucrate (Onyx, marmura albastra - macauba , alb Carrara, travertine, Kashmir alb, negru absolut, podea Wenge etc ). 2 centrale Viessman (una pe gaz si una pe motorina), putere de procesare 250 KVA, rezervor de apă 500 l, instalatie de aer conditionat Daikin cu intrare de aer proaspăt, acces rampa la garaj încălzit sunt doar câteva din lunga lista de beneficii care se vor bucura viitorii proprietari.

Imobilul dispune de 14 locuri de parcare in subteran, 10 locuri de parcare in fata blocului si boxe pentru toate apartamentele.

Vecinatate

Parcul Verdi, Lacul Floreasca, Dorobanti, Mall Promenada

Localizare proprietate