Binary trading demo account gratis - What is binary trading

136,000 €
ID: 4226
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 1
Bai: 2
Etaj: 7 / 7
Suprafata: 137 m2
Suprafata utila: 115 m2
Etaje: 7
An constructie: 2009

Binary trading demo account gratis - What is binary trading

Desfasurat pe o suprafata de aproximativ 18.000 mp, acest modern complex residential ofera in afara unui placut sentiment de libertate si deschidere, toate ingriedinetele unei vieti mai frumoase si mai placate. Noua comunitate este construita respectand fiecare individ si protejand dreptul fiecaruia la intimitate. Livingul spatios si primitor al noului tau apartament, va deveni imediat locul tau preferat de petrecere al clipelor placute alaturi de cei dragi.

Cluburile, amenajate la parterul fiecarui bloc, sunt ideale pentru a sarbatori momentele importante din viata ta, sau doar pentru a te relaxa dupa o zi de munca. In luna Decembrie a anului 2008 primii locatarii s-au mutat in cele 4 blocuri construite: Stejar, Paltin, Arin si Frasin.

Apartamentele beneficiaza de terase generoase care pot fi transformate cu usurinta in adevarate gradini, completand astfel imaginea verde a ansamblului. Complexul dispune si de o parcare subterana cu o capacitate de 258 de locuri si de un centru comercial propriu supravegheat video si spatii de joaca pentru copii amenajate inteligent.

Vecinatate

Localizare proprietate