Auto trading opzioni binarie truffa, Opzioni binarie diventare ricco

600 € / luna
ID: 4764
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
P-ta Presei Libere
Dormitoare: 1
Bai: 1
Etaj: 13 / 13
Suprafata: 76 m2
Suprafata utila: 60 m2
Etaje: 13
An constructie: 2009

Auto trading opzioni binarie truffa, Opzioni binarie diventare ricco

Apartament cu 2 camere situat la etajul 13 al unui complex rezidential cu 14 etaje, cu vedere impresionanta asupra capitalei, acum disponibil spre inchiriere.
Cu o suprafata utila de 60 mp si o terasa de 7 mp, apartamentul a fost complet renovat si mobilat in vara anului trecut, astfel incat totul in apartament este NOU. Dotarile si mobila sunt din gama premium. Izolatii termice exteriore, parchet din lemn triplustratificat, gresie, faianta import Spania, ferestre cu geam termopan PVC, usa metalica Mottura, usi interior din lemn, obiecte sanitare Sanindusa,/Teka/Grohe, instalatii electrice Legrand, corpuri de iluminat Eglo.
Apartamentul dispune de spatii generoase de depozitare: dressing incastrat, dulap depozitare si comoda in dormitor, pantofar si cuier.
Cu o panorama deosebita asupra capitalei, apartamentul este locuinta perfecta pentru un cuplu sau o persoana dinamica si activa care vrea sa locuiasca in apropiere de Parcul Herastrau, Mall Baneasa, Mall Promenada si cladirile de birou din nordul capitalei.

Vecinatate

Aviatorilor, Kiseleff, Parcul Herastrau, Baneasa, Piata Victoriei, Floreasca, Calea Dorobanti.

Localizare proprietate