Opzioni binarie senza deposito iniziale pagamento postepay,

1,650,000 €
ID: 4423
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Soseaua Nordului
Dormitoare: 4
Bai: 4
Etaj: 5 / 6
Suprafata utila: 320 m2
Etaje: 5
An constructie: 2009

Opzioni binarie senza deposito iniziale pagamento postepay,

Va prezentam un penthouse foarte special situat in zona de Nord a capitalei, pe Soseaua Nordului cu vedere panoramica la Parcul Herastrau.
Apartamentul dispune de 4 dormitoare plus inca o camera ce poate fi transformata in loc de joaca pentru copii, office sau sala de recreere/sport, 4 bai, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata si 2 terase spectaculoase.
Apartamentul este impresionant prin suprafata pe care se extinde 580 mp totali - 320 m.p. utili, accesul la etaj realizandu-se printr-o frumoasa scara interioara. Nivelul superior prezinta o terasa superba ce inconjoara apartamentul pe toata suprafata etajului, cu spatiu verde, pe care o puteti amenaja pentru relaxarea dvs. si a familiei. Proprietatea dispune si de doua locuri de parcare in garajul subteran.
Datorita amplasamentului de exceptie, calitatii constructiei si finisajelor de inalta clasa, spatiul asigura reprezentativitate pentru viitorul ocupant.
In vecinatate se regasesc numeroase puncte de interes recreativ, comercial, educativ, iar accesul catre zone precum nordul orasului, Baneasa Shopping City, Ikea, Carrefour, Aeroportul Baneasa - 5 minute, Zoo Baneasa, se realizeaza foarte rapid.

Vecinatate

Le Club, French village, Herastrau Park

Localizare proprietate