Apartament de lux cu 3 camere la inchiriere la Cortina Residence

1,600 € / luna
ID: 5693
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 2
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 5 / 12
Suprafata: 198 m2
Suprafata utila: 109 m2
Etaje: 5
An constructie: 2015

Descriere

Apartament de lux cu 3 camere, situat la etajul 5 intr-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale de pe piata la ora actuala, disponibil acum spre inchiriere.
Cu o suprafata utila de 109 mp, apartamentul beneficiaza de dubla orientare, oferind o vedere panoramica asupra gradinii interioare a ansamblului si asupra zonei de Nord a capitalei, precum si asupra Parcului Herastrau dinspre dormitoare, fiind impartit in living open-space cu acces pe terasa de 36 mp cu vederi impresionante, bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, o a doua camera care poate fi folosita ca si dormitor, dressing sau camera de oaspeti, o a doua baie care deserveste acest dormitor, hol si o a doua terasa cu acces din dormitorul matrimonial.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar designul - foarte modern.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Un loc de parcare subteran este inclus in pretul chiriei.
Complexul va oferi locatarilor sai o serie de facilitati precum : fitness si SPA, restaurant, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, servicii medicale, un spatiu verde generos si superb amenajat, 3 nivele de parcare subterana, mentenanta si administrare. Complexul are centrala proprie de incalzire + o centrala de back-up, sistem de racire (ofera si incalzire) centralizat cu ventiloconvectoare/perdea de aer de ultima generatie Daikin, foarte silentioase, apartamentele fiind contorizate integral pentru un bun management al costurilor.

Nu ezitati si programati de indata o vizionare pentru a locui intr-unul dintre cele mai moderne apartamente de pe piata!

Vecinatate

Parcul Herastrau, Bulevardul Ficusului, Promenada Mall, Baneasa Mall

Localizare proprietate