Tecniche per trading binario, Binary option robot stockpair

235,000 €
ID: 5236
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 2
Bai: 2
Etaj: 2 / 5
Suprafata: 125 m2
Suprafata utila: 96 m2
Etaje: 2
An constructie: 2016

Tecniche per trading binario, Binary option robot stockpair

Apartament de lux cu 3 camere disponibil la vanzare intr-un complex rezidential nou constructie 2016 de langa Parcul Herastrau.
Imobilul este gandit astfel incat sa fie in topul cladirilor rezidentiale din Herastrau – Soseaua Nordului, cea mai buna zona rezidentiala din Bucuresti.

Atat modern, elegant cat si functional si eficient energetic, High Residence este prima cladire din zona cu panouri solare pe acoperis, incalzire in pardoseala, fatada ventilata, ferestre din lemn si o atentie sporita la detalii.

Apartamentul propus se afla la etajul 2 al cladirii, orientat integral catre Est, astfel incat sa va puteti bucura de multa lumina, datorita spatiilor vitrate mari, din podea pana in tavan. Apartamentul este decomandat si are o suprafata utila de 107 mp. Are un hol de acces, cu spatii de depozitare, living spatios de 30 mp, bucatarie inchisa de 7.5 mp si doua dormitoare: unul matrimonial cu baie proprie si dressing si inca unul, deservit de baia cu acces din hol. In plus, apartamentul dispune de o terasa – logie.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate : parchet din lemn, gresie si faianta Saloni, ferestre din lemn triplustratificat Meranti, dus italian, etc.

Pentru masina dumneavoastra exista un loc de parcare la pretul de 20.000 Euro, in subteranul imobilului

Vecinatate

Parcul Herastrau, Cartierul Francez

Localizare proprietate