U binary review, Autopzioni binarie cosa sono

550,000 €
TVA: + TVA 19%
ID: 5184
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Aviatorilor
Dormitoare: 3
Bai: 4
Suprafata utila: 194 m2
An constructie: 2016

U binary review, Autopzioni binarie cosa sono

Daca erati in cautarea unui apartament de exceptie cu terase si gradina, intr-o zona extrem de solicitata, aproape de cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, de restaurante si edificii culturale recunoscute, inseamna ca va aflati in locul potrivit.

Va prezentam spre vanzare un partament deosebit, situat la parterul unui bloc finalizat in anul 2016, cu acces controlat, avand regim de inaltime S+P+3E+4ER, aflat in zona Piata Charles de Gaulles, Parcul Herastrau si Parcul Kiseleff.

Apartamentul de lux ocupa intreg parterul cladirii si dispune de o suprafata utila de 194,14 mp la care se adauga o curte proprie de 100 mp. Proprietatea are in componenta un living luminos cu zona de dinning, bucatarie inchisa si camara, grup sanitar pentru oaspeti, 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, hol si spatiu depozitare.

Cladirea are asigurata economia de energie prin placarea anvelopantei cu termosistem de 10 cm, iar terasele au termoizolatia de 20 cm si beneficiaza de urmatoarele finisaje exterioare: placaj cu caramida aparenta, Kromston, tencuiala decorativa, parasolar din lemn amplasat la terasele de pe partea stradala, jardiniere placate cu „HDF”, tip lemn natur, tamplarie tip ‘”Schuco” cu geam termoizolant cu protectia Low–e, plasa de tantari si jaluzele exterioare, glafuri din granit, terase exterioare placate cu granit antiderapant si balustrade din profile metalice si aluminiu.

In pretul tranzactiei sunt incluse si 2 locuri de parcare in subteran dar si 1 boxa.

In cazul in care v-am convins, asteptam cu placere telefonul dumneavoastra.

Vecinatate

Piata Charles de Gaulle, Parcul Herastrau, Metrou Aviatorilor, Arcul de Triumf

Localizare proprietate