Apartament de lux cu 4 camere la inchiriere la Cortina Residence

2,200 € / luna
ID: 5099
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 3
Bai: 3
Etaj: 10 / 13
Suprafata: 248 m2
Suprafata utila: 209 m2
Etaje: 10
An constructie: 2015

Descriere

Apartament de lux cu 4 camere, situat la etajul 10 intr-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale de pe piata la ora actuala, disponibil acum spre inchiriere.
Cu o suprafata utila de 176 mp si o terasa de 37 mp, apartamentul beneficiaza de o vedere panoramica 180 de grade si este impartit in living open-space cu acces pe terasa de 30 mp cu vederi impresionante spre oras, bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte doua dormitoare cu dressinguri, o a doua baie care deserveste cele 2 dormitoare, hol, toaleta de serviciu si o a doua terasa cu acces din dormitoare.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar designul - foarte modern.
Apartamentul se inchiriaza cu sau fara mobila, in functie de preferintele clientului. In varianta nemobilata, apartamentul va avea dressinguri, bucatarie si perdele.
Doua locuri de parcare subterane sunt incluse in pretul chiriei.

Complexul va oferi locatarilor sai o serie de facilitati precum : fitness si SPA, restaurant, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, servicii medicale, un spatiu verde generos si superb amenajat, 3 nivele de parcare subterana, mentenanta si administrare. Complexul are centrala proprie de incalzire + o centrala de back-up, sistem de racire (ofera si incalzire) centralizat cu ventiloconvectoare/perdea de aer de ultima generatie Daikin, foarte silentioase, apartamentele fiind contorizate integral pentru un bun management al costurilor.

Nu ezitati si programati de indata o vizionare pentru a locui intr-unul dintre cele mai moderne apartamente de pe piata!

Vecinatate

Parcul Herastrau, Bulevardul Ficusului, Promenada Mall, Baneasa Mall

Localizare proprietate