Apartament de lux, duplex - penthouse de vanzare in zona Kiseleff

1,700,000 €
ID: 4449
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Kiseleff
Dormitoare: 3
Bai: 3
Garaje: 2
Etaj: 4 / 5
Suprafata: 300 m2
Suprafata utila: 260 m2
Etaje: 4
An constructie: 2012

Descriere

Amplasata intre doua bulevarde mari, Kiseleff si Ion Mihalache, proprietatea pe care o aducem in atentia Dvs. este cu adevarat speciala, prin tot ce are de oferit in termen de finisaje, compartimentare si facilitati.
Apartamentul ocupa ultimele doua etaje ale cladirii datate 2012, desfasurandu-se pe o suprafata de 323 mp utili. Dispune de cinci camere, trei bai si un grup sanitar, bucatarie inchisa, patru terase, doua locuri de parcare in subteranul cladirii, dar si de boxa.
Etajul patru are o suprafata de 170 metri patrati, incluzand si doua terase care insumeaza 43 mp. La acest nivel puteti gasi un living mai mult decat generos, de 56 mp, cu loc de luat masa si cu access catre terasa de 28 mp. Este accesorizat cu semineu functional si cu ferestre mari, pentru a permite luminii naturale sa va bucure zilele. Tot la acest nivel gasim si biroul; evident, aceasta camera poate lua orice destinatie va doriti. Bucataria inchisa, complet utilata si mobilata, inclusiv cu loc de luat de masa, este amenajata pe o suprafata de 25 mp. Etajul este deservit de un grup sanitar cu cabina de dus.
Etajul cinci are o suprafata de 153 metri patrati, incluzand si cele doua terase care insumeaza 20 mp. Aici se gaseste dormitorul matrimonial in suprafata de 23 mp, cu baie si dressing propriu. Al doilea dormitor dispune de asemenea de baie proprie, cu cada si cabina de dus. Lumina naturala patrunde prin ferestrele de mansarda, de tip Velux. Al treilea dormitor, cu baie proprie are si acces la terasa de 9 mp.
Apartamentul dispune de mobilier minimalist, de finisaje de inalta calitate si facilitati de care va puteti bucura in fiecare zi. Zona linistita, promiximitatea fata de mijloacele de transport in comun, fata de magazine, supermarketuri, banci si multe alte puncte de interes fac din aceasta proprietate locuinta ideala.

Suntem aici pentru a va indruma pasii catre aceasta locuinta de lux; contactati agentul desemnat pentru a stabili impreuna o vizionare.

Vecinatate

Bulevardul Kiseleff, Parcul Kiseleff, Bulvardul Aviatorilor, Metrou Aviatorilor, Arcul de Triumf, Bulevardul Ion Mihalache, Ambasade

Localizare proprietate