Apartament de vanzare in complexul Ibiza Sol!

195,000 €
ID: 6146
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 2
Bai: 2
Suprafata: 136 m2
Suprafata utila: 115 m2
An constructie: 2008

Descriere

Proiectul este unul dintre clee mai cautate din zona, datorita proximitatii de scolile internationale, de supermarketuri, centre comerciale si de wellness, de natura si numeroare mijloace de petrecere a timpului liber.

Proprietatea pe care o supunem atentiei Dvs. dispune de loc de parcare subteran, are o suprafata de 115 mp utili si o terasa cu vedere spre curtea interioara masurand 22 mp si de o curte propie de 40mp.

Alegand aceasta oferta, va veti bucura de intimitate, proiectul fiind intr-o zona complet privata si protejata. Va veti bucura de spatii cu design mediteranean, concepute in cel mai mic detaliu cu inteligenta si eficacitate pentru a reda o stare de intimitate si confort.

Nici copiii Dvs. nu sunt neglijati, dimpotriva, pot alege intre a se zbengui in una dintre cele doua piscine, sau se pot distra in clubul special amenajat pentru ei.

Contactati-ne cat de curand, oferte de genul acesteia sunt rare; agentul Dvs. desemnat este pregatit sa raspunda oricaror intrebari pe care le-ati putea avea legate de acest apartament.

Vecinatate

Jolie Ville; Zoo; Parc Privighetorilor; Baneasa Shopping Center; Gradinite; Liceu Francez Anna de Noailles, Scoala Britanica; Scoala Americana; Gradinita si Scoala Mark Twain; Iancu Nicolae

Localizare proprietate