Apartament lux 3 camere pentru vanzare in Herastrau

330,000 €
ID: 5242
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 2
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 4 / 5
Suprafata: 170 m2
Suprafata utila: 128 m2
Etaje: 4
An constructie: 2013

Descriere

Nu-i asa ca va doriti un apartament in cea mai frumoasa zona rezidentiala a Bucurestiului? Avem deosebita placere sa va oferim spre vanzare un apartament de lux cu o suprafata utila de 185 mp, situat in Satul Francez. Fiind in plan secundar aceasta proprietate va va oferi intimitate, confort, liniste si mult aer curat.
Apartamentul are finisaje de lux, este mobilat lux si este compus dintr-un living foarte spatios cu zona de dining, bucatarie complet mobilata si utilata complet cu aparatura de ultima generatie, 2 dormitoare dintre care un master bedroom, 3 terase mari, 3 bai si 3 dressing-uri. In pretul chiriei este inclus 1 loc de parcare in subteran si un spatiu de depozitare.
Imobilul dispune de supraveghere video, paza permanenta, lift, finisaje si dotari de lux. O proprietate in acest imobil devine disponibila extrem de rar. Nu mai asteptati, nu mai considerati alte variante inferioare ci sunati acum pentru a va rezerva locul intr-una dintre cele mai exclusiviste cladiri rezidentiale din Herastrau!

Vecinatate

Soseaua Nordului, Sat Francez, Nicolae Caranfil, Parc Herastrau, Ramada Hotel

Localizare proprietate