Vota commento Currently /5 1 2 3 4 5 (voti: 1)

1,000 € 170,000 € / luna
ID: 4463
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 2
Bai: 2
Etaj: 2 / 4
Suprafata: 145 m2
Suprafata utila: 130 m2
Etaje: 2
An constructie: 2008

Vota commento Currently /5 1 2 3 4 5 (voti: 1)

Iancu Nicolae, cea mai cautata parte a zonei Pipera, gazduieste acum un apartament modern, de trei camere, disponibil atat la inchiriere cat si la vanzare.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei astfel de proprietati, datata 2008, desfasurata pe o suprafata utila de 130 mp, acest apartament poate fi o buna optiune pentru Dvs. Livingul generos are acces direct catre terasa de 10 mp care ofera o priveliste impresionanta catre padure. Cele doua dormitoare beneficiaza de asemenea de suprafete considerabile; dormitorul matrimonial dispune de baie proprie si dressing, iar dormitorul secundar se bucura de lumina naturala, multumita ferestrelor mari.

Bucataria este foarte spatioasa, deschisa, mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat vase. Cele doua bai au design modern si sunt dotate cu obiecte sanitare de calitate.

Ca si caracteristica speciala, incalzirea apartamentului se face prin ventiloconvectoare. Cladirea careia apartine locuinta dispune de sauna si piscina interioara, de care va puteti bucura alegand sa fiti noul locatar.
Apartamentul se inchiriaza si se vinde cu doua locuri de parcare exterioare.

Orice alt detaliu suplimentar v-ar fi necesar, va poate fi oferit de agentul din al carui portofoliu face parte aceasta proprietate.

Vecinatate

Jolie Ville; Gradina Zoologica; Parcul Privighetorilor; Baneasa Shoping Center; Gradinite; Liceul Francez; Scoli; British school; American School; Mark Twain

Localizare proprietate