Softwar demo trading on line, Opzioni binarie esposti

600,000 €
TVA: + TVA 19%
ID: 5185
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Aviatorilor
Dormitoare: 3
Etaj: 1 / 3
Suprafata utila: 236 m2
Etaje: 1
An constructie: 2016

Softwar demo trading on line, Opzioni binarie esposti

Va prezentam spre vanzare un apartament de lux, situat intr-o zona deosebita, in vecinatatea celor mai frumoase parcuri din Bucuresti.

Proprietatea este amplasata la etajul unu al unui bloc finalizat in anul 2016, cu acces controlat, avand regim de inaltime S+P+3E+4ER, aflat in zona Piata Charles de Gaulles, Parcul Herastrau si Parcul Kiseleff.

Apartamentul ocupa intreg etajul cladirii si dispune de o suprafata utila de 235,98 mp la care se adauga terasa de 37,08 mp. Acesta are in componenta un living luminos cu zona de dinning, bucatarie inchisa si camara, grup sanitar pentru oaspeti, 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, hol si spatiu depozitare situat in subsolul cladirii.

Cladirea are asigurata economia de energie prin placarea anvelopantei cu termosistem de 10 cm, iar terasele au termoizolatia de 20 cm si beneficiaza de urmatoarele finisaje exterioare: placaj cu caramida aparenta, Kromston, tencuiala decorativa, parasolar din lemn amplasat la terasele de pe partea stradala, jardiniere placate cu „HDF”, tip lemn natur, tamplarie tip ‘”Schuco” cu geam termoizolant cu protectia Low–e, plasa de tantari si jaluzele exterioare, glafuri din granit, terase exterioare placate cu granit antiderapant si balustrade din profile metalice si aluminiu.

Incluse in pretul tranzactiei vor fi si 2 locuri de parcare in subteran dar si 1 boxa.

In cazul in care v-am convins, asteptam cu placere telefonul dumneavoastra.

Vecinatate

Piata Charles de Gaulle, Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Metrou Aviatorilor

Localizare proprietate