Opzioni binarie creare account, Opzioni binarie vale la pena

4,000 € / luna
ID: 4597
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 6
Bai: 5
Garaje: 1
Suprafata: 420 m2
Suprafata utila: 340 m2
Suprafata teren: 480 m2
An constructie: 2003
Balcoane: 3

Opzioni binarie creare account, Opzioni binarie vale la pena

Exista persoane care nu s-ar muta niciodata din oras catre o zona rezidentiala cu case. In acelasi timp exista persoane care stau la casa si nu s-ar muta sub nicio forma in oras. Dar daca v-am spune ca ati putea locui intr-o casa superba, in oras, dar intr-o zona linistita, verde, securizata departe de trafic si zgomot? Acesta ar fi "mix-ul" ideal nu-i asa?
Asta credem si noi. Prin urmare avem placerea de a va prezenta spre inchiriere o proprietate minunata in zona parcului Herastrau cu o suprafata utila de 340 metri patrati, curte proprie, garaj pentru o singura masina si aflata intr-o zona securizata si linistita cu drum propriu de acces. In fata casei exista inca 2 locuri de parcare.
Proprietatea este in regim P+1+M si dispune de un living generos care va ofera acces spre curte si gradina, bucatarie deschisa complet utilata si mobilata, 6 dormitoare, 5 bai, dressing, multiple spatii de depozitare, 3 balcoane si 1 terasa cu vedere libera.
Pentru detalii referitoare la suprafete si compartimentare va invitam sa studiati planurile fiecarui etaj, planuri ce se regasesc in seria de poze ale proprietatii.
Datorita locatiei si pozitionarii, destinatia proprietatii poate fi atat rezidentiala cat si comerciala sau diplomatica. Exista acces facil catre toata zona de nord a Bucurestiului, business parc-uri, magazine, DN 1. Va invitam sa ne sunati si sa programati o vizionare. Va asteptam!

Vecinatate

Soseaua Nordului, Cartierul francez, Nicolae Caranfil, Baneasa

Localizare proprietate