Casa foarte bine compartimentata, localizata intr-o zona linistita.

635,000 €
ID: 3787
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 3
Garaje: 1
Suprafata: 420 m2
Suprafata utila: 320 m2
Suprafata teren: 2,000 m2
An constructie: 2010

Descriere

Vila moderna, construita doar cu cativa ani in urma in zona Pipera Tunari, isi asteapta acum locatarii.

Constructia, desfasurata pe o suprafata de 220 metri patrati utili, cuprinde cinci camere, trei bai, o bucatarie agreabila, deschisa, zona de zi luminoasa si terase incantatoare. Curtea interioara este absolut uimitoare, avand o suprafata mai mult decat generoasa, de 1750 metri patrati.

Terasa de la parter, protejata cu copertina electrica, este potrivita pentru cafeaua de dimineata, pentru a privi copii jucandu-se in propriul lor “afara”, pentru practicarea hobbiului preferat, gradinaritul. Zona de zi este plina de culoare si lumina naturala, multumita ferestrelor de dimensiuni mari. Este dotata cu semineu functional, pe lemne, perfect pentru a va incalzi serile de iarna.

Este una dintre acele proprietati care de indata ce ii calci pragul, te face sa exclamezi: este ceea ce cautam! De ce? Pentru ca ofera spatii generoase, atat la interior, cat si la exterior, are mobilier si obiecte sanitare moderne; este calda, primitoare, rasfatata cu multa lumina naturala; este aproape de punctele de interes ale zonei, are acces rapid si facil catre cartierele adiacente Piperei, cum ar fi Aviatiei, Baneasa, Herastrau si in consecinta, catre parcuri, restaurante, cafenele, dar si catre alte locuri de recreere si de afaceri.

Vecinatate

Pipera-Tunari, American School; Mega-Image; Carrefour Express; OMV; Pipera Market; McDonalds; Tecadra Hotel; Pivighetorilor Park; Mercedes; Porsche Nord

Localizare proprietate