Casă / Vilă cu 11 camere de închiriat în zona Dorobanti

2,800 € / luna
ID: 3861
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Dorobanti
Bai: 4
Suprafata: 350 m2
Suprafata utila: 260 m2
Suprafata teren: 400 m2
Etaje: 1
An constructie: 1948

Descriere

Amplasata in zona Piata Dorobanti, cladirea pe care v-o aducem in atentie poate fi cea mai buna optiune daca intentionati sa va dezvoltati afacerea.
Cladirea pastreaza aerul boem, al anului constructiei, 1948. De-a lungul timpului, peretii si grinzile au fost consolidate, asa cum veti vedea si din schite. Spatiul interior a fost renovat in anul 2014.
Elementele originale ale casei au fost foarte bine conservate. In acelasi timp, piese moderne pot fi regasite aici, fiind necesare pentru crearea unui mediu de lucru placut.
Pentru o mai buna imagine asupra proprietatii, subsolul consta in sase camere si doua bai, parterul, din cinci camere si doua bai. Este foarte bine imaprtita, se desfasoara pe 280 metri patrati utili, iar curtea interioara masoara 170 mp.
Dispune de asemenena si de doua locuri de parcare exterioare.
Atat clientii, cat si membrii echipei Dvs. se vor bucura sa vina aici.
Zona este usor accesibila, proprietatea fiind amplasata intre Televiziunea Romana si Muzeul de Arta Zambaccian. Cea mai apropiata statie de metrou este Aviatorilor.
Vila este pretaabila atat ca birouri, reprezentanta sau pentru locuit.

Vecinatate

Dorobanti, Primaverii, Televiziune, Beller, Jean Monet, Parcul Herastrau, Parcul Floreasca, Complex Sportiv Floreasca, Calea Floreasca, Springtime

Localizare proprietate