Casă / Vilă cu 24 camere în zona Dorobanti

24,000 € 4,990,000 € / luna
ID: 4435
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Dorobanti
Bai: 7
Garaje: 3
Suprafata: 1,100 m2
Suprafata utila: 950 m2
Suprafata teren: 900 m2
Etaje: 1

Descriere

Va propunem spre achizitie sau inchiriere, o vila noua, situata intr-o zona protejata a capitalei, Dorobanti – Televiziunea Romana.Un cartier rezidential aristocratic si exclusivist, tipic pentru optiunea culturala occidentala a elitelor. Actualmente, perimetrul este unul select, avand imobile cu destinatie rezidentiala, sedii de ambasade si resedinte de ambasadori, birouri de lux.
Proprietatea este pozitionata stradal, pe un teren in suprafata totala de 900 mp, cu o deschidere de aprox. 30 m si o amprenta la sol de 350 mp. Desfasurata pe S+P+2E, suprafata construita este de 1.100 mp, iar suprafata utila de 950 mp. Datorita suprafetei mari pe care este construita, imobilul dispune de 24 camere, 3 bucatarii, 7 grupuri sanitare, garaj si curte libera amenajata.
Vila este luminoasa datorita pozitiei stradale cu vederea neobturata de vreo cladire, a geamurilor mari si a spatiilor deschise.
Cladirea se ofera nemobilata, astfel ca va puteti personaliza spatiul personal dupa preferinte.
Vila include in total 12 locuri de parcare: 3 in garaj, 2 in curte si 7 in afara vilei.

Mixul obtinut din amplasamentul de exceptie, calitatea constructiei si finisajele de calitate, asigura reprezentativitate de exceptie pentru ocupantii vilei. Cladirea, vizibila si impunatoare, are o aura de eleganta si distinctie si prezinta potential, fiind pretabila pentru a fi utilizata atat in scop comercial - sediu firma, ambasada, cabinet de avocatura, clinica, club wellness, restaurant sau doar ca rezidenta. Intr-un decor rafinat vei avea parte de un spatiu cu accente eclectic, dotat cu toate facilitatile moderne.
Orice alt detaliu necesar poate fi descoperit la vizionare. Va asteptam!

Vecinatate

Localizare proprietate