Opzioni binari per android facili, Metatrader durata conto demo

525,000 €
ID: 3733
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 4
Bai: 6
Garaje: 1
Suprafata: 554 m2
Suprafata utila: 460 m2
Suprafata teren: 1,200 m2
Etaje: 1
An constructie: 2005

Opzioni binari per android facili, Metatrader durata conto demo

Vila individuala,deosebita, cu 980 metri patrati curte privata – este prima optiune pentru orice investitor.

Cu design exterior si interior desavarsit, aceasta proprietate poate sa va cucereasca cu usurinta. Se bucura de multe avantaje, incepand cu cele oferite de locatie si terminand cu propriile trasaturi.

Incaperile interioare sunt decorate cu mult caracter, sunt dotate cu mobilier modern si de inalta calitate, asigurand maximul de confort.

Zona de zi, luminoasa, are conexiune directa cu terasa acoperita si include zona de luat masa; bucataria este mobilata cu mult bun gust si profesionsit echipata, pentru a veni in intampinarea celor mai exigenti locatari.

Cu siguranta veti aprecia baile, care sunt dotate cu obiecte sanitare calitative, asa ca puteti gasi aici ispiratie si confort personal.

In mod evident, este alegerea Dvs., daca doriti sa pastrati proprietatea asa cum este sau daca doriti sa adaugati note personale. La final, detaliile sunte ceea ce conteaza cel mai mult, iar frontul de lucru nu limiteaza imaginatia.

Curtea imensa ajuta ideile sa se puna in practica, fie ca doriti sa practicati hobby-ul preferat, gradinaritul sau sa amenajati un loc de joaca.

Zona este perfecta pentru locuit, caci cui nu i-ar placea sa traiasca modern, dar sa se bucure totodata de beneficiile vietii de provincie? Nu exista nici un lucru la ca care sa va ganditi si pe care sa nu il puteti gasi aici. Cele mai reprezentative atractii ale zonei sunt scolile, asa ca, fara indoiala copiii Dvs. vor beneficia de cea mai buna educatie, conform programei scolare international; apoi sunt centrele comerciale, de fitness, piscinele si ultima, dar nu cea din urma, conexiunea rapida catre centrul capitalei; pe cale de consecinta, puteti sa faceti plimbari lungi prin parcuri, sau vizitati muzee, sa sa va opriti la o cafenea, sau sa reintalniti un persoana draga intr-o atmosfera prietenoasa.

Potentialul enorm al acestei vile minunate trebuie sa fie exploatat, asa ca puteti sa ne contactati, fie pentru vizionare, fie pentru si mai multe detalii.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Utilitati - Imbunatatiri

 • Calorifere
 • Centrală proprie
 • Utilități generale
 • Apă
 • Canalizare
 • Curent
 • Gaz
 • Telefon
 • Uși interior
 • Lemn
 • Ușă intrare

Localizare proprietate

Solicitare de apel

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.