Casă / Vilă cu 7 camere în zona Pipera

7,000 € 2,800,000 € / luna
ID: 3822
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 5
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 564 m2
Suprafata utila: 500 m2
Suprafata teren: 1,440 m2
Etaje: 1
An constructie: 2009

Descriere

O proprietate deosebita este disponibila acum atat la inchiriere cat si pre vanzare in apropierea Scolii Britanice si a Jolie Ville Mall, in zona Iancu Nicolae din Pipera.
Proprietate cu adevarat deosebita, cu camere spatioase, ideala pentru familiile numeroase. Este atat de luminoasa si in culori perfect combinate, ca aproape puteti simti energia pozitiva pe care casa o transmite. Camere mari, curte generoasa si multe locuri de depozitare.
Cuprinzand cinci dormitoare, o bucatarie adorabila si o zona de zi luminoasa, casa invita la relaxare. Este locul ideal pentru a saluta o noua zi si in care iti doresti  sa te intorci in fiecare seara.
Piscina exterioara este elementul principal al curtii imprejmuite cu verdeata.
Pozitia vilei fata de principalale puncte din Pipera aduce un plus de valoare proprietatii pe care o prezentam. Toate scolile internationale sunt aici, la fel si unele dintre mai mari surse de cumparaturi. Centre de fitness si wellness sunt prezente, la fel si supermarketuri. Tot  ce aveti nevoie puteti gasi la indemana. Sa nu mai zicem de accesul facil si direct catre statiunile montane!
Indreptati-va atentia catre aceasta casa, si nu veti avea nici un regret. Sunati-ne pentru stabilirea vizionarii acestei proprietati superbe.

Vecinatate

Localizare proprietate