Comision 0% pentru cumparatori | Apartament lux - 2 camere

134,500 €
TVA: + TVA 19%
ID: 5276
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 1
Bai: 1
Etaj: 5 / 11
Suprafata: 82 m2
Suprafata utila: 65 m2
Etaje: 5
An constructie: 2016

Descriere

Va propunem spre achizitie un apartament de 2 camere intr-unul din cele mai exclusiviste ansambluri rezidentiale, nu doar din capitala ci din intreaga tara.
Complexul, ofera exclusiv clientilor acces la urmatoarele servicii : lobby cu zona de asteptare pentru vizitatori, concierge, fitness, spa, piscina indoor, loc de joaca pentru copii.
De asemnea, va veti bucura la parterul complexului de o galerie comerciala alocata urmatoarelor servicii: banca, beauty salon, curatatorie haine si croitorie, farmacie, wine & cigar boutique si birouri clasa A.
Ansamblul rezidential se ridica la echivalentul unui hotel de 5* prin serviciile concepute, astfel proprietarii apartamentelor vor beneficia de valet-parking, receptia vine in intampinare cu servicii premium menite sa rezolve orice solicitare ( rezervari restaurante, access VIP, situatii de urgenta, admnistrare ansamblu etc).
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu planse din beton armat.
Apartamentul prezentat este doar una din optiunile disponibile in complex. Este inteligent compartimentat, izolat atat la interior cat si la exterior, obiectele sanitare sunt tip Villeroy&Boch, robinetii sunt tip Grohe iar aerul conditionat va fi tip Daikin sau Mitsubishi
Va invitam cu drag la o vizionare!

Vecinatate

Promenada Mall, Parc Herastrau

Localizare proprietate