Recensioi su i trader migliori, Sistema vincente per opzioni binarie

6,500 € / luna
ID: 3936
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Dorobanti
Dormitoare: 3
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 3 / 4
Suprafata: 550 m2
Suprafata utila: 400 m2
Etaje: 3
An constructie: 2001

Recensioi su i trader migliori, Sistema vincente per opzioni binarie

V-ar placea sa locuiti intr-o proprietate superba aflata intr-o zona exclusivista si linistita? Stiind ca raspunsul este afirmativ avem placerea de a va recomanda pentru inchiriere un duplex penthouse superb cu o suprafata utila de 400 metri patrati aflat la etajele 3 si 4 ale unei cladiri cu 4 etaje construite in anul 2001.
Proprietatea de 5 camere dispune de finisaje de lux, este partial mobilata si este compartimentata astfel: 2 living-uri, 3 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie, zona dressing, sala fitness proprie si o terasa generoasa de 150 metri patrati cu vedere panoramica. Apartamentul ofera multiple spatii de depozitare dar si 1 loc de parcare in subteran.
Imobilul in care se gaseste proprietatea este situat intr-o locatie ideala aflata la intersectia mai multor zone de importanta strategica a orasului: Dorobanti, Primaverii si Aviatorilor, oferind astfel access facil catre toate cladirile de birouri din zona, 3 parcuri, magazine si restaurante, mall-uri si DN 1.
Va invitam sa nu mai irositi timpul incercand sa cautati ceva mai bine pozitionat, mai spatios si mai frumos. Sunati-ne acum si programati o vizionare!

Vecinatate

Calea Dorobantilor, Bulevardul Aviatorilor, Charles de Gaulle, Primaverii

Localizare proprietate