Come si gioca opzioni binarie, Giornale lavoro italia opzioni binarie

145,000 €
TVA: + TVA 19%
ID: 4431
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Victoriei
Bai: 1
Garaje: 1
Etaj: 1 / 5
Suprafata: 84 m2
Suprafata utila: 67 m2
Etaje: 1
An constructie: 2015

Come si gioca opzioni binarie, Giornale lavoro italia opzioni binarie

Traieste cu stil, in plin centrul capitalei!
Va invitam sa descoperiti un modern si elegant complex rezidential, situat in inima capitalei. Complexul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi si reuneste apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian.
Cladirea are o arhitectura ultra moderna iar gratie pozitiei si designului, cladirea beneficiaza de o maxima expunere catre lumina naturala si ofera spatiul necesar pentru activitatile cotidiene, oferind liniste, modernitate si libertatea propriei case. Dispusa pe 5 etaje, include 36 de apartamente moderne, unice, de 1, 2, 3 si 4 camere si apartamente Penthouse remarcabile, cu mari suprafete vitrate si fatade retrase pentru o terasa circulabila pe toate laturile cladirii; sistem de parcare tip Klaus, cu locuri complet independente si foarte spatioase.
Apartamentele sunt foarte luminoase, au o inaltime de 2,70 m si suprafete cuprinse intre 61.98 mp si 207.26 mp; fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru electricitate si apa; sistem inovator de control a temperaturii, ce integreaza incalzire in pardoseala, corpuri statice decorative in dormitoare, racire prin ventiloconvectoare cu freon (VRV).
Apartamentele se predau complet finisate, cu dotari de foarte buna calitate, nemobilate.
***Apartamentul din imagine este un studio situat la etajul 1, in suprafata de 66.86 mp utili, bucatarie deschisa, av and si terasa de 16.87 mp.
*** Cladirea dispune de cate 2 garsoniere pe etaj (etajele 1-4), cu terasa sau fara, asa cum se poate vedea in schitele de mai sus (imaginile sunt doar cu titlu informativ).

Vecinatate

- monumente, palate istorice, cele mai frumoase parcuri din oras, cele mai bune si exclusiviste restaurante, terase si cluburi din oras, institutii de invatamant, clinici; mijloace de transport in comun dar si mari centre comerciale si spatii de recreere.

Localizare proprietate