Iq option e una truffa,

2,300 € / luna
ID: 5076
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 3
Bai: 3
Garaje: 1
Etaj: 4 / 5
Suprafata: 185 m2
Suprafata utila: 168 m2
Etaje: 4
An constructie: 2007
Balcoane: 2

Iq option e una truffa,

Daca ati ajuns in dreptul acestui anunt cu siguranta va puteti opri din cautari. Daca ar fi sa faceti o recapitulare a ceea ce ati vazut pana acum cu siguranta ati ajuns la concluzii mai putin fericite; si aici ne referim la faptul ca ati vazut proprietati frumoase dar extrem de scumpe, proprietati acceptabile ca pret dar cu finisaje ieftine si de proasta calitate, proprietati cu proprietari nehotarati sau neseriosi, proprietati reprezentate incorect de catre agentii sau, un mix din cele de mai sus.
Dar daca ar exista o proprietate superba intr-un bloc nou din Herastrau, proprietate cu o suprafata utila de 168 mp, cu 4 camere mari, frumoase si luminoase, mobilata si utilata Rovere, Franke si Porcelanosa, cu 2 semineuri, atunci cu siguranta intelegeti de ce v-am recomandat sa va opriti aici cautarile.
Si daca v-am povesti ca exista multiple spatii de joaca pentru copii dvs? Sau ca acest imobil dispune de camere de supraveghere si paza permanenta astfel incat sa va simtiti mereu in siguranta impreuna cu familia dvs.?
Iar daca proprietatea este reprezentata si de un agent si o companie de prestigiu pe care puteti conta pentru solutionarea cererilor dvs intr-un mod eficient si profesionist, realizati oare ca parcurgeti anuntul cu viitoarea dvs. locuinta?
Aveti intrebari suplimentare? Doriti sa stabiliti o vizionare? Atunci tot ceea ce aveti de facut este sa ne sunati la numarul de telefon afisat; si asta cat inca mai este disponibil.
Va asteptam!

Vecinatate

Parc Herastrau, Soseaua Nordului, Satul Francez

Localizare proprietate