Migliore 60 secondi binarie - Option time com

550,000 €
ID: 5344
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 6
Bai: 5
Garaje: 2
Suprafata: 650 m2
Suprafata utila: 554 m2
Suprafata teren: 1,000 m2
Etaje: 1
An constructie: 2004
Balcoane: 2

Migliore 60 secondi binarie - Option time com

Vila moderna, construita in 2004, isi asteapta acum proprietarul.

Locatia este foarte convenabila si dezirabila, fie ca doriti sa locuiti sau sa investiti aici. Daca este pentru locuit, este o alegere buna, caci tot ce v-ar putea fi necesar va este la indemana: multe supermarketuri, centre comerciale, de wellness, magazine de bricolaj, cinema, access rapid catre oras si in consecinta, catre tot ce acesta are de oferit. Daca este pentru investitie, este de asemenea o alegere buna, pe de o parte, pentru motivele mentionate anterior, iar pe de alta parte pentru ca Pipera a devenit cea mai cautata zona de catre expatriatii cu copii de varsta scolara. Scolile Americana, Germana, Britanica si Franceza sunt aici, la fel si gradinitele internationale. In ambele cazuri noul proprietar va beneficia de faptul ca zona are acces direct si rapid catre statiunile montane.

Proprietatea are 554 metri patrati utili desfasurati pe un regim de inltime P+1 si este formata din zece camere (dintre care sase dormitoare), cinci bai si o bucatarie spatioasa.

Alaturi de casa propriu-zisa, terenul de 800 mp mai gazduieste si un garaj dublu deasupra caruia se afla o garsoniera, un foisor frumos amenajat si un gratar de care va puteti bucura impreuna cu familia si prietenii, mai ales tinand cont de vegetatie matura ce se regaseste in curte.

Proprietatea se potriveste oricarui plan l-ati avea, suntem siguri ca va va placea imediat ce o veti vedea. Daca sunteti in cautarea unei oportunitati, atunci aceasta vila este una dintre ele. Sunati-ne sa programam o vizionare a acestei vile moderne.

Vecinatate

Pipera-Tunari, American School; Mega-Image; Carrefour Express; OMV; Pipera Market; McDonalds; Tecadra Hotel; Pivighetorilor Park; Mercedes; Porsche Nord

Localizare proprietate