O vila noua, adaptata standardelor actuale!

3,500 € / luna
ID: 6092
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 5
Bai: 6
Garaje: 1
Suprafata: 450 m2
Suprafata utila: 282 m2
Suprafata teren: 450 m2
An constructie: 2018
Balcoane: 2

Descriere

Va propunem spre inchiriere o vila cu arhitectura moderna dispusa pe 3 nivele, localizata intr-o zona securizata din Pipera in imediata apropiere a Scolii Americane .
Aceasta proprietate are o suprafata desfasurata de 450 mp, iar terenul pe care este amplasta masoara 450 mp; curtea libera masoara aproximativ 200 mp si aici regasim terasa, un loc special amenajat pentru barbeque si un spatiu verde frumos amenajat; in fata casaei sunt locuri de parcare pentru 2 masini.
Parterul vilei este compus din zona de living, locul de luat masa, bucatarie deschisa (complet mobilata si utilata), un birou mobilat, o baie, un spatiu de depozitare sub scara, zona tehnica si garajul pentru o masina.
La primul etaj regasim dormitorul matrimonial cu baie, dressing si terasa proprii si alte 3 dormitoare fiecare cu baie proprie.
La ultimul etaj avem o a doua zona de living sau o camera multifunctionala ce poate fi folosita ca si sala de fitnes cu baie si terasa de 40 mp.
Localizata la doar 2 minute de mers pe jos fata de Scoala Americana, la doar cateva minute de condus de Scolile Internationale din Pipera, de centrele comerciale din zona, aceasta vila este o alegere ideala pentru o familie sau un cuplu care doresc sa locuiasca in afara Bucurestiului.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate