Corsi trading, Verita si opzioni binarie

1,550 € / luna
ID: 4939
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 2
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 5 / 5
Suprafata: 120 m2
Suprafata utila: 100 m2
Etaje: 5
An constructie: 2005
Balcoane: 2

Corsi trading, Verita si opzioni binarie

Nu-i asa ca va doriti un apartament in cea mai frumoasa zona rezidentiala a Bucurestiului? Avem deosebita placere sa va ofere spre inchiriere un apartament de lux cu o suprafata utila de 100 mp, situata la doar 50 de metri de intrarea in parcul Herastrau. Complexul in care se afla proprietatea va ofera intimitate, confort, securitate, liniste si mult aer curat.
Apartamentul aflat la ultimul etaj al imobilului este compus dintr-un living foarte spatios cu zona de dining, 1 bucatarie inchisa mobilata si utilata complet, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane si 1 terasa superba de 25 metri patrati cu vedere libera. De asemenea in pretul de inchiriere veti beneficia de o boxa si 1 loc de parcare in subteran.
Proprietatea este mobilata si utilata lux, cu finisaje de lux deosebite, tavan inalt, videointerfon, camere de supravehere si paza permanenta.
In vecinatatea complexului se afla Parcul Herastrau, toate mijloacele de transport in comun inclusiv metrou, baruri, restaurante, Mall Promenada, banci si cele mai mari business park-uri din Bucuresti.
Prin urmare, noi credem ca aici este locul ideal pentru a locui.
Disponibilitatea este imediata deci tot ceea ce aveti de facut este sa ne sunati si sa va aduceti lucrurile.
Va asteptam cu drag!

Vecinatate

Soseaua Nordului, Ambasada Chinei, Satul Francez

Localizare proprietate