Penthouse de exceptie cu gradina pe acoperis de vanzare în zona Herastrau

3,500 € 690,000 € / luna
ID: 5264
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 3
Bai: 3
Garaje: 2
Etaj: 7 / 8
Suprafata: 348 m2
Suprafata utila: 210 m2
Etaje: 7
An constructie: 2009
Balcoane: 1

Descriere

Penthouse de exceptie, situat intr-un ansamblu rezidential din zona Herastrau, cu un design deosebit, realizat de designeri cunoscuti, disponibil acum spre vanzare.
Apartamentul este dispus pe etajele 7, 8 si 9 si ofera o vedere superba asupra zonei inconjuratoare. Din living se poate vedea Sky Tower, frumos iluminat seara.
Intrarea in apartament se face la etajul 8, unde gasim o zona de living spatioasa, cu acces catre o terasa amenajata cu mozaic. Tot aici gasim si o baie mare, cu dus si zona de depozitare, iar zona de living este separata de dining si bucatarie printr-o mobila wenghe, de buna calitate.

Accesul catre etajul 7 este facil, pe scarile ce pornesc din zona de separatie a livingului si dining de la etajul 8. Cand coboram, suntem intampinati de un dormitor matrimonial, cu baie proprie si dressing, un dressing separat pe hol, dormitorul secundar cu dressing, si dormitorul mic, acum convertit intr-un birou chic. Cele doua dormitoare secundare impart o baie mare, cu acces din holul comun.

Tot pe acceasi scara se ajunge si la etajul 9, unde gasim un mic hol din care se face accesul in gradina de la etajul 9. Gradina este situata la ultimul etaj, fiind amenajata cu gazon, conifere, o sculptura impresionanta, iar vederea asupra zonei este superba.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat asa cum apare in poze.
In pretul de vanzare sunt incluse 2 locuri in parcarea subterana, in dreptul liftului, si o boxa de depozitare.

Vecinatate

Promenada Mall, Parcul Herastrau, Baneasa Shopping City

Localizare proprietate