Trading cosa è, Dove comprare opzioni e future siti

2,200,000 €
ID: 5401
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Primaverii
Dormitoare: 4
Bai: 6
Etaj: 6 / 6
Suprafata: 587 m2
Suprafata utila: 402 m2
Etaje: 6
An constructie: 2015

Trading cosa è, Dove comprare opzioni e future siti

Penthouse de lux cu 5 camere, situat la ultimele 2 niveluri ale unui imobil cu 6 etaje din zona Primaverii, disponibil acum spre vanzare.
Cu o suprafata utila de 400 mp, apartamentul este dispus pe 2 niveluri, fiind impartit astfel: nivelul superior cuprinde zona de zi, cu living open-space, bucatarie deschisa, baie de serviciu si 2 terase cu vederi panoramice asupra zonei de Nord a capitalei; nivelul inferior cuprinde zona de noapte, respectiv 4 dormitoare fiecare cu baie proprie, spalatorie, holuri si alte 2 terase.
Accesul in apartament se face cu lift cu cartela direct din parcarea subterana, iar comunicarea intre cele doua etaje ale penthouse-ului, cu scara interioara sau lift.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate, incluzand parchet de lemn triplu stratificat, geamuri tripan cu rama de aluminiu, granit in baie, iat dotarile includ incalzire in pardoseala, aer conditionat centralizat, videointerfon, etc.
Spatiile vitrate de dimensiuni mari permit accesul luminii in apartament si ofera vederi panoramice superbe asupra zonei.
Un apartament de exceptie, situat in cel mai exclusivist cartier din Bucuresti, cartierul Primaverii, care merita vazut!

Vecinatate

Primaverii, Dorobanti, Charles de Gaulle, Herastrau

Localizare proprietate