Strategie opzioni binario, Operare con le opzioni binarie

3,900 € / luna
TVA: + TVA 19%
ID: 3040
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 3
Bai: 3
Garaje: 2
Etaj: 3 / 3
Suprafata: 350 m2
Suprafata utila: 300 m2
Etaje: 3
An constructie: 2012
Balcoane: 2

Strategie opzioni binario, Operare con le opzioni binarie

Apartament de lux, tip Penthouse, de o eleganta cum rar poti intalni in zona rurala! Il poti gasi in imediata apropiere a Padurii Tunari; prezinta o priveliste de care cu greu te poti desparti dimineata si pe care abia astepti sa o regasesti seara (iar iarna.....este povestea devenita realitate!) Un loc ce isi merita pe deplin denumirea de "acasa".

Si cum sa nu fii nerabdator sa te intorci cand acest apartament, care se desfasoara pe o suprafata de 300 mp (utili), asigura fiecarui membru al familiei propria camera si dreptul la intimitate, cand finisajele de ultima generatie iti incanta ochiul, cand te poti relaxa in piscina proprie, incalzita?

Trebuie sa vezi acest apartament deosebit intru totul, ale carui geamuri au fost special comandate, de marimi considerabile, pentru a asigura patrunderea luminii naturale si pentru a beneficia de razele calde ale soarelui.

Luxos, dar fara a fi opulent, confortabil, dar departe de a fi comun, apartamentul invita la relaxare singur, sau impreuna cu familia, la petreceri zgomotoase cu prietenii sau tot ce-ti poti inchipui ca poti organiza in apartamentul de 300 mp, pentru ca mai apoi sa te bucuri de odihna pe care o confera dormitoarele.

Greu de crezut? Contacteaza-ne pentru a te convinge!

Este o proprietate care vorbeste pentru sine, toate celelalte cuvinte sunt inutile; si daca turul virtual te-a facut curios, realitatea te va uimi cu adevarat si iti vei dori revii in fiecare zi....acasa.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Gradina Zoologica; Parcul Privighetorilor; Baneasa Shoping Center; Gradinite; Liceul Francez; Scoli; British School; American Shcool; Mark Twain; Olga Guydinn; Hotel Tecadra

Localizare proprietate