Penthouse de lux pentru inchiriere sau vanzare in Primaverii

1,800 € 341,000 € / luna
TVA: + TVA 19%
ID: 4866
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Primaverii
Dormitoare: 2
Bai: 2
Garaje: 1
Etaj: 6 / 6
Suprafata: 132 m2
Suprafata utila: 97 m2
Etaje: 6
An constructie: 2012
Balcoane: 1

Descriere

Astazi avem placerea de a va recomanda pentru inchiriere sau achizitie un penthouse superb aflat intr-un imobil finalizat in 2012 in cea mai reputabila si exclusivista zona a Capitalei si anume cartierul Primaverii.
Proprietatea dispune de finisaje de lux si are o suprafata utila de 97 metri patrati utili fiind compartimentat dupa cum urmeaza: zona de living, 2 dormitoare dintre care un master cu baie proprie si dressing, bucatarie complet mobilata si utilata cu aparatura de ultima generatie, un balcon generos de 35 mp utili si 2 grupuri sanitare. Pretul final de inchiriere si cel de achizitie include 1 loc de parcare in subteran si o boxa generoasa de 10 mp utili.
Pretul de inchiriere vine insotit de 20% TVA, dar la cel de cumparare nu se va aplica TVA.
Imobilul in care se afla apartamentul este unul ultrafinisat, toate materialele si finisajele sunt de lux (import Germania, Italia si Franta), dispune de paza permanenta, supraveghere video si vecini de renume international.
Daca ati ajuns in dreptul acestei oferte cu certitudinea cautarea dumneavoastra a luat sfarsit. Nu ezitati si contactati-ne acum pentru o vizionare. Aceasta este casa pe care o meritati!

Vecinatate

Bulevardul Mircea Eliade, Buleavardul Aviatorilor, Dorobanti

Localizare proprietate