Penthouse superb de vanzare in Primaverii

1,120,000 €
TVA: + TVA 19%
ID: 4983
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Apartament
Localizare: Bucuresti
Primaverii
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Etaj: 5 / 5
Suprafata: 215 m2
Suprafata utila: 183 m2
Etaje: 5
An constructie: 2015
Balcoane: 1

Descriere

Astazi avem placerea de a va recomanda pentru achizitie un penthouse superb aflat intr-un imobil finalizat in decembrie 2015 in cea mai reputabila si exclusivista zona a Capitalei, mai exact in cartierul Primaverii.
Proprietatea dispune de finisaje de lux, materiale folosite la interior provin din import Italia si Germania, centrala termica proprie marca Weissmann. Penthouse-ul se afla la etajul 5 al imobilului, are o suprafata utila de 183 metri patrati iar compartimentarea este facuta dupa cum urmeaza: 1 living imens cu zona de dining, 4 dormitoare generoase, 1 bucatarie deschisa (exista posibilitatea de inchidere) si 4 bai, 2 terase de 50 metri patrati utili si un balcon de 9 mp utili. Pretul de achizitie NU include si loc de parcare, el putand fi achizitionat ulterior la un cost fix de 25.000 euro.
Imobilul in care se afla proprietatea este unul ultrafinisat, materiale de calitate (import Germania, Italia, Belgia si Franta), dispune de paza permanenta, supraveghere video si vecini de calibru.
Daca ati ajuns in dreptul acestei oferte cu certitudinea cautarea dumneavoastra a luat sfarsit. Nu ezitati si contactati-ne acum pentru o vizionare!

Vecinatate

Bulevardul Aviatorilor, Parcul Herastrau, Bulevardul Mircea Eliade, Bulevardul Primaverii, Calea Dorobanti

Localizare proprietate