Piattaforme opzioni binarie autorizzate consob - Iqoption payza

1,000,000 €
TVA:
ID: 5764
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 5
Bai: 5
Garaje: 2
Suprafata: 533 m2
Suprafata utila: 490 m2
Suprafata teren: 800 m2
An constructie: 2018
Balcoane: 2

Piattaforme opzioni binarie autorizzate consob - Iqoption payza

Va aducem in atentie spre vanzare o mununata vila situata in una din cele mai cautate zone ale Bucurestiului, Iancu Nicolae.

Vila are o suprafata utila de 490mp impartita intr-un living generos si luminos, cinci dormitoare primitoare, o bucatarie moderna, cinci bai si un spatiu multifunctional la etajul al doilea; incaperile sunt distribuite pe un regim de inaltime parter si doua etaje. Pe langa spatiul interior vast, dispune de o curte libera de 400 mp, o piscina superba si un garaj dublu.

Proprietatea are finisaje remarcabile si se vinde nemobilata, dandu-va sansa de a o transforma in caminul dumneavoastra.

Daca va face placere sa petreceti timpul afara, puteti de asemenea sa mergeti la Zoo sau Padurea Baneasa care sunt foarte aproape, dar puteti, de asemenea, sa vizitati statiunile montane avand in vedere ca iesirea din oras este foarte accesibila; tot ceea ce aveti nevoie este chiar langa dumneavoastra: scoli si gradinite international, centre comerciale si de sanatate.

Rezervati o vizionare cu agentul nostru si bucurati-va de sentimentul de “acasa”.

Finalizare 2018!!

Vecinatate

Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergartens; French Teacher; British School; American School; Mark Twain

Localizare proprietate