Migliori segnali opzioni binarie, Iqoption app

400,000 €
ID: 4653
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Herastrau
Dormitoare: 4
Bai: 3
Suprafata: 200 m2
Suprafata utila: 150 m2
An constructie: 1999

Migliori segnali opzioni binarie, Iqoption app

Consideram ca a locui sau a lucra intr-o casa minunata aflata in parcul Herastrau este dorinta oricarei familii sau afaceri de succes. Astazi va propunem pentru inchirere o vila de lux in regim P+1E+M, cu o suprafata utila de 150 metri patrati si compartimentata astfel: o zona de living si dining, bucatarie inchisa, 4 dormitoare (2 la etaj si 2 la mansarda), 3 bai si multiple spatii de depozitare. Curtea generoasa permite parcarea a 2 autoturisme de mari dimensiuni.
Proprietatea a fost construita in anul 1999 si renovata complet in anul 2013 cand s-a facut si reabilitarea termica. Casa dispune de finisaje si dotari de lux si se inchiriaza nemobilata. Locuind la aceasta adresa veti benficia de aer curat, liniste, comfort, verdeata iar protectia impotriva anotimpului rece va fi asigurata de centrala pe gaz a imobilului si incalzirea in pardoseala.
Parcul Herastrau se afla la 1 minut de mers pe jos, toate mijloacele de transport in comun la 5 minute de mers pe jos iar proximitatea fata de toata zona de nord si centrala reprezinta un alt avantaj major.
Sunati-ne acum si profitati de posibiliatea de a va pozitiona in cea mai exclusivista zona a capitalei.

Vecinatate

Soseaua Nordului, Parcul Bordei, Nicolae Caranfil, Parcul Herastrau

Localizare proprietate