Il traing binario che ti consiglia, Strong options

1,800 € 430,000 € / luna
TVA: + TVA 19%
ID: 4171
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 3
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 324 m2
Suprafata utila: 270 m2
Suprafata teren: 450 m2

Il traing binario che ti consiglia, Strong options

Aducem in atentia Dvs. spre vanzare si /sau inchiriere o vila deosebita ce face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat la marginea padurii, oferindu-va pe langa aerul proaspat atat de necesar sanatatii dumneavoastra si linistea specifica unei astfel de zone. Astfel, fiecare clipa petrecuta in caminul sau in curtea dumneavoastra este egala cu un moment de relaxare.
Pozitionarea complexului va ofera acces rapid catre punctele importante din zona de Nord a Capitalei, dar si catre centrul Bucurestiului.
Compusa din patru camere spatioase si luminoase, vila beneficiaza de o compartimentare de tip decomandat cu un regim de inaltime P+1+M, ce numara trei dormitoare, patru grupuri sanitare, living cu zona de dining, camera tehnica si garaj.
Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, enumerand printre altele: piatra naturala, marmura, parchetul triplu stratificat, tamplarie din aluminiu la exterior si lemn la interior.
Beneficiaza de trei terase, de 21 mp, 5 si 12 mp, perfecte pentru discutiile lungi, agreabile, din serile de vara, sau pentru cafeaua de dimineata sau pentru a va delecta cu cartea dvs. favorita.
O caracteristica importanta a acestei proprietati este siguranta: este dotata cu sistem dublu de antiefractie, sensor de miscare, contact magnetic pe fiecare usa si fereastra. Este monitorizata 24/24.
Pentru informatii suplimentarem nu ezitati sa conactati agentyul desemnat, care este pregatit sa raspunda orice intrebari ati avea sau sa va ofere orice detaliu v-ar fi necesar cu privire la aceasta proprietate

Vecinatate

Pipera-Tunari, American School; Mega-Image; Carrefour Express; OMV; Pipera Market; McDonalds; Tecadra Hotel; Pivighetorilor Park; Mercedes; Porsche Nord

Localizare proprietate