Trading con i futures, Giocare in borsa con le opzioni binarie

329,000 €
ID: 3856
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 3
Bai: 3
Suprafata: 300 m2
Suprafata utila: 250 m2
Suprafata teren: 400 m2
An constructie: 2010
Balcoane: 1

Trading con i futures, Giocare in borsa con le opzioni binarie

Proprietate deosebita, disponibila spre vanzare in zona Iancu Nicolae.

Casa noua, duplex, cu trei dormitoare, o zona de zi adorabila, imbunatatita cu semineu functional, bucatarie inchisa si trei bai, dotate cu obiecte sanitare moderne.

De la parter aveti acces la terasa de 15 mp; cu siguranta veti aprecia piscina exterioara, de dimensiuni considerabile si gradina de 280 mp. Este locul perfect pentru relaxare in timpul verii, atat pentru Dvs. cat si pentru copii; este locul perfect pentru petreceri cu prietenii, dar si pentru a petrece timp valoros cu familia.

Spatiul interior este recent renovat, asa ca puteti sa va mutati oricand, daca toate celelalte corespund asteptarilor Dvs. . Altfel, aveti spatiu suficent sa puneti in aplicare toate ideile pe care le aveti despre ceea ce inseamna casa visurilor.

Ultimul nivel, mansarda, este de fapt un spatiu deschis, care poate avea orice destinatie va doriti: loc de joaca pentru copii, de depozitare, biblioteca sau birou.

Zona aduce un plus de valoare proprietatii, caci o puteti gasi in apropierea scolilor internationale (Franceza, Britanica, Mark Twain), a centrelor comerciale si de fitness; are acces rapid si usor catre centrul orasului si catre tot ce acesta are de oferit.

Nu pierdeti sansa de a trai diferit, aceasta proprietate este doar la un telefon distanta. Contactati-ne astazi, sa va aratam aceasta vila minunata.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate