Fx web trader,

3,000 € / luna
ID: 5696
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 5
Bai: 4
Garaje: 2
Suprafata: 440 m2
Suprafata utila: 360 m2
Suprafata teren: 700 m2
An constructie: 2002
Balcoane: 1

Fx web trader,

Situata in zona Iancu Nicolae, una dintre cele mai cautate zone din Pipera, proprietatea pe care o aducem in atentia dumneavoastra se intinde pe o suprafata utila de 360 mp. Aproape de Scoala Americana, Jolie Ville, supermarketuri, centre comerciale si de sanatate, aceasta casa poate fi o optiune pentru oricine cauta sa inchirieze o casa moderna si spatioasa.

Vila este construita in regim P+1+M si gazduieste sapte camere (cinci dintre ele fiind dormitoare) cu finisaje de inalta clasa, o bucatarie modern modelata, si patru bai. In completarea spatiului mare pe care il ofera, are avantajul de a detine un Jacuzzi si o piscina exterioara in curtea minunata.

Iar daca locurile de parcare erau o problema, nu mai este cazul sa va ingrijorati: proprietatea este dotata cu doua garaje si doua locuri de parcare.

Vila se inchiriaza nemobilata dandu-va posibilitatea de a-i aduce o nota personala.
Daca erati in cautarea unei case care sa va dea acel sentiment de siguranta, ar trebui sa ne sunati. Agentul nostru desemnat va va stabili o vizionare.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate