Vila de inchiriat, in apropiere de British School

1,650 € / luna
ID: 4562
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 220 m2
Suprafata utila: 180 m2
Suprafata teren: 500 m2
An constructie: 2002

Descriere

Pentru delectarea dumneavoastra, va prezentam o vila duplex in suprafata de 180 mp utili spre inchiriere, in una din cele mai nou dezvoltate zone ale Bucurestiului, Iancu Nicolae.

Casa este ideala pentru familii care isi doresc un colt de liniste, siguranta si verde in mijlocul intregii aglomeratii, tinand cont de faptul ca beneficiaza de o curte de 400 mp care va ofera intimitatea de care familia dumneavoastra are nevoie, dar, de asemenea, permite un acces rapid la principalele puncte de interes: Padurea Baneasa, Zoo, centre comerciale si de sanatate.

Proprietatea include un living, patru dormitoare, o bucatarie si patru bai, alaturi de o terasa de 20 mp, un garaj si trei locuri de parcare exterioare; si este oferita spre inchiriere complet utilata si mobilata.

Va place ce ati vazut? In acest caz o sa iubiti sa locuiti in aceasta casa! Sunati-ne si vom face o programare pentru vizionare.

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate