Vila disponibila spre inchiriere, in complexul Ibiza Golf

3,000 € / luna
ID: 6106
Tip tranzactie: De inchiriat
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 320 m2
Suprafata utila: 277 m2
Suprafata teren: 300 m2
An constructie: 2006
Balcoane: 1

Descriere

Vila ultramoderna, mobilata cu mobila noua, disponibila pentru inchiriere, rasplatita cu o pozitie deosebita fata de Bulevardul Pipera Tunari, langa institutii educationale cu expunere internationala, centre comerciale si de sanatate, parcuri si padure, in unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale.

Proprietatea reprezinta expresia bunului gust si standardelor inalte. Conditia exteriorului fiind foarte buna, interiorul fiind nou, partial mobilata si echipata complet, deasemenea beneficiaza de finisaje de calitate superioara (parchet triplu stratificat, gresie, centrala proprie, semineu in living).

Tinand cont de pozitia vilei, proprietarul a echipand-o cu ferestre mari, pentru a putea profita la maxim de lumina soarelui, cat mai mult posibil.

Complexul, din care face parte aceasta proprietate, dispune de 2 piscine exterioare, gradini private, solar si 12.000 mp de spatiu verde.

Ca regim de inaltime, vila este construita pe parter plus un etaj si mansarda, ofera patru dormitoare, dressing, patru bai, bucatarie inchisa cu zona de luat masa si terasa. Are un loc de parcare exterior.

Proprietatea reprezinta in argument precum comfortabilul nu inseamna comun si spatiile largi nu sunt nefolositoare.
Totusi ceva lipeste: tu, noul locuitor!
Nu rata ocazia sa locuiesti in aceasta casa.
Programeaza o vizionare si numeste locul “acasa”!

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate