Opzioni binarie poste, Previsioni opzioni binarie oggi

550,000 €
ID: 3810
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 3
Garaje: 1
Suprafata: 400 m2
Suprafata utila: 290 m2
Suprafata teren: 860 m2
An constructie: 2010

Opzioni binarie poste, Previsioni opzioni binarie oggi

Vila independenta, expresie a luxului suprem – aceasta este ceea ce primiti daca alegeti sa locuiti intr-o casa ca cea pe care o avem de vanzare in zona Pipera Tunari.

Cu un design futurist, aceasta vila are dispozitia de va primi cu portile larg deschise. Veti fi uimiti cand veti vedea camerele inalte, decorul interior minimalist si combinatia perfecta intre elemente din natura si cele traditionale: faiana si piatra naturala, marmura, travertin si gresie, tapet si parchet din lemn masiv.

Investitia a fost uriasa, si nu ne referim doar la partea de capital, ci la pasiune, suflet si sentimente. Proprietarii au construit proprietatea in regie proprie; nu au facut nici cel mai mic rabat cand a venit vorba de calitatea materialelor folosite si a finisajelor. Aceasta se poate vedea cu usurinta in oricare din cele patru dormitoare si tot atatea bai, in zona de zi spatioasa, in bucatarie (mobilierul si aparatele electricasnice sunt din gama de lux).

Printre altele, proprietatea ofera urmatoarele facilitati: gradina cu gratar, garaj pentru doua masini, partial inchis, camera tehnica, tamplarie din aluminiu, izolare termica exterioara, sistem de alarma, panouri solare, sursa proprie de apa, fosa septica.

Fiecare lucru, atat din interior cat si din exterior, a fost facut cu maximum de responsabilitate, cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate si a rigorilor domeniului.

Curtea de 400 metri patrati este atat de verde si atat de bine ingrijita incat mai sunt doar cateva lucruri pe care mai trebuie sa le faceti. Unul dintre acestea este sa finalizati piscina, sa pregatiti locul pentru relaxare si deconectare zilnica.

Proprietatea poate fi un refugiu atunci cand va doriti sa fiti singur sau poate fi locul perfect pentru cele mai traznite petreceri.

Aici va fi locul unde veti sarbatori fiecare succes, iar noi va propunem sa incepem cu primul: achizitionarea unei proprietati unice, intr-unul dintre cele mai rasunatoare cartiere ale capitalei, Pipera. Va fi placerea noastra sa va aratam tot ceea ce a ramas nedezvaluit, inclusiv imprejurimile, facilitatile zonei, privite prin ochii unui copil si prin ochii unui adult.

Vecinatate

Pipera-Tunari, American School; Mega-Image; Carrefour Express; OMV; Pipera Market; McDonalds; Tecadra Hotel; Pivighetorilor Park; Mercedes; Porsche Nord

Localizare proprietate