Vila moderna, excelent pozitionata, intr-un complex cu piscina!

2,500 € 370,000 € / luna
ID: 6130
Tip tranzactie: De inchiriat
De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 380 m2
Suprafata utila: 340 m2
Suprafata teren: 380 m2
An constructie: 2006
Balcoane: 3

Descriere

Aducem in atentia Dvs. spre vanzare/inchiriere o vila deosebita, amplasata pe malul lacului Pipera, oferindu-va pe langa aerul proaspat atat de necesar sanatatii dumneavoastra si linistea specifica unei astfel de zone. Astfel, fiecare clipa petrecuta in caminul sau in curtea dumneavoastra este egala cu un moment de relaxare.
Pozitionarea vilei va ofera acces rapid catre punctele importante din zona de Nord a Capitalei, dar si catre centrul Bucurestiului.
Compusa din sase camere spatioase si luminoase, vila beneficiaza de o compartimentare de tip decomandat cu un regim de inaltime P+1+M, ce numara patru dormitoare, patru grupuri sanitare, living cu zona de dining si bucataria, camera tehnica, garaj, o mansarda multifunctionala, si spalatoria.
Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, enumerand printre altele: piatra naturala, marmura, parchetul triplustratificat, tapet, tamplarie termopan, .
Beneficiaza de trei balcoane generoase si o terasa in zona de parter, perfecta pentru discutiile lungi, agreabile, din serile de vara, pentru cafeaua de dimineata sau pentru a va delecta cu cartea dvs. favorita.
Caracteristici importantae ale acestei proprietati sunt: locatia, calitatea materialelor folosite si faptul ca dormitoarele au supreafete generoase si spatii pentru depozitare.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa conactati agentul desemnat, care este pregatit sa raspunda oricarei intrebari ati avea sau sa va ofere orice detaliu v-ar fi necesar cu privire la aceasta proprietate

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate