Vila moderna localizata intr-un complex rezidential in apropiere de BSB

1,350,000 €
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 6
Bai: 6
Garaje: 1
Suprafata: 558 m2
Suprafata utila: 405 m2
Suprafata teren: 550 m2
An constructie: 2014
Balcoane: 1

Descriere

Vila moderna P+1+M si terasa amplasata pe un teren de 550 mp, intr-un campus rezidential aerisit, localizat in Iancu Nicolae si cu mult spatiu verde. Este situata intr-o zona cu acces facil catre centrul Bucurestiului, catre zonele comerciale din nord si are in apropiere cele mai bune scoli si gradinite din oras.
Vila este dezvoltata pe parter si etajul 1 si mansarda, cu o compartimentare ideala pentru o familie cu copii, in care toti membrii pot avea parte de intimitatea necesara.
Suprafata utila de 450 mp, fiind compartimentata in 11 camere, bucatarie spatioasa si luminoasa, 6 grupuri sanitare si spatii de depozitare.
Proprietatea impresioneaza atat prin amenajarile interioare moderne cat si prin finisajele de bun gust si de o calitate exceptionala.
La parter exista o separatie distincta intre spatiul de zi - un living generos, inundat de lumina prin spatiile mari vitrate - si bucataria modern mobilata si utilata cu spatiu generos pentru servit masa. Din dining, din living si din birou se iese pe terasa amenajata ca sa-ti petreci timpul in aer liber intr-un mod cat mai placut in gradina amenajata cu bun gust si cu o pergola din lemn. Tot la parter se afla baia pentru oaspeti si alaturi un dormitor care poate asigura intimitatea deplina a unui oaspete de durata dar si un spatiu frumos amenaja si foarte bine vitrat, in care se poate organiza un hobbyroom.
Pe o scara interioara, de asemeni cu un design deosebit si perfect integrata in arhitectura moderna a casei, urcam la etajul 1 unde se afla dormitorul matrimonial cu camera de baie si camera-dressing, iar pe cealalta latura 2 dormitoare deservite de o baie . Dormitorul matrimonial are acces la o biblioteca si la balcon.
Continuam sa urcam pe scara interioara si ajungem la mansarda, unde se afla inca doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, un salon si un spatiu organizat pentru depozitare.
Rafinament, eleganta si bun gust ! Acestea sunt elementele definitorii pentru aceasta proprietate si nu ai cum sa nu-ti doresti sa locuiesti aici in fiecare zi !
Acum aveti aceasta posibilitate, puteti inchiria sau achizitiona aceasta proprietate exact asa cum o vedeti!

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate