Opzioni binarie scadenze, Opzioni binarie online è truffa

275,000 €
ID: 5235
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 5
Bai: 5
Suprafata: 270 m2
Suprafata utila: 230 m2
Suprafata teren: 350 m2
An constructie: 2016
Balcoane: 1

Opzioni binarie scadenze, Opzioni binarie online è truffa

Va propunem spre vanzare o vila noua, in curs de finalizare.
Acest proiect modern combina o compartimentare foarte functionala a spatiilor cu un design deosebit si locatia foarte bine aleasa.
Vila se afla in imediata apropiere a Scolii Americane, iar marele avantaj este faptul se poate cumpara ca si investitie, ea fiind foarte usor de inchiriat catre familiile de expati, ai caror copii invata aici.
Proprieatatea face parte dintr-un duplex, fiecare corp avand 270 mp construiti, si un lot de teren masurand 350 mp; regimul de inaltime este P+2, iar fiecare etaj este compartimentat astfel:

* Parterul: contine bucataria cu spatiu pentru depozitare, zona de zi, un birou, un grup sanitar, spalatoria si un hol;
* Etajul 1: este format din paru dormitoare, doua deservite de o baie comuna (cu acces din hol), iar celelalte doua dormitoare au baie proprie;
* Etajul 2: este strucurat ca sin un apartament cu 2 camere, fiind format dintr-un dormitor, o camera de zi si o baie; tot aici regasim si o terasa de 16mp;

Daca aceasta proprietate este ceea ce cautati sau ar fi cea ce cautati dar cu mici modificari, acum este momentul sa ne contactati!

PS:
Proprietatea se poate vinde finalizata sau in stadiul actual al constructiei, urman ca noul proprietar sa-si personalizeze spatiul interior dupa bunul plac!

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudin; Tecadra Hotel

Localizare proprietate