Vila noua, localizata in apropierea padurii

450,000 €
ID: 6109
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Iancu Nicolae
Dormitoare: 3
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 378 m2
Suprafata utila: 213 m2
Suprafata teren: 336 m2
An constructie: 2018
Balcoane: 2

Descriere

Aducem in atentia Dvs. spre vanzare o vila deosebita, amplasata la marginea padurii, oferindu-va pe langa aerul proaspat atat de necesar sanatatii dumneavoastra si linistea specifica unei astfel de zone. Astfel, fiecare clipa petrecuta in caminul sau in curtea dumneavoastra este egala cu un moment de relaxare.
Pozitionarea vilei va ofera acces rapid catre punctele importante din zona de Nord a Capitalei, dar si catre centrul Bucurestiului.
Compusa din patru camere spatioase si luminoase, vila beneficiaza de o compartimentare de tip decomandat cu un regim de inaltime P+2, ce numara trei dormitoare, patru grupuri sanitare, living cu zona de dining si bucataria, camera tehnica si garaj.
Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, enumerand printre altele: piatra naturala, marmura, parchetul masiv, tamplarie tripan.
Beneficiaza de trei terase inierbate si doua terase circulabile, perfecte pentru discutiile lungi, agreabile, din serile de vara, pentru cafeaua de dimineata sau pentru a va delecta cu cartea dvs. favorita.
Caracteristici importantae ale acestei proprietati sunt: locatia, calitatea materialelor folosite si faptul ca fiecare dormitor are baie si dressing proprii.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa conactati agentul desemnat, care este pregatit sa raspunda oricarei intrebari ati avea sau sa va ofere orice detaliu v-ar fi necesar cu privire la aceasta proprietate

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate