Qual è il miglior trading on line, Si puo fidare su autpzione binarie

149,740 €
TVA: + TVA 19%
ID: 5828
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 3
Bai: 3
Suprafata: 204 m2
Suprafata utila: 159 m2
Suprafata teren: 147 m2
An constructie: 2017

Qual è il miglior trading on line, Si puo fidare su autpzione binarie

Palace Estate va prezinta cel mai nou ansamblu de vile din zona Pipera – Padurea Andronache, locul în care încă se mai poate ieși la joacă „pe stradă”.
Construit pe o suprafata de 10.000 mp, complexul este format din 20 de locuinte cuplate si 24 insiruite, un loc de joaca pentru copii si o parcare pentru vizitatori/spatiu pentru evenimente.
Locuintele au suprafete generoase, eficient compartimentate, avand spatii vitrate mari dispuse pe toata inaltimea etajului si mansardei si care dispun de curti individuale si cate doua locuri de parcare;
In proiectarea ansamblului am imbinat arhitectura moderna cu finisaje de foarte buna calitate, gandite pentru a crea cel mai inalt standard de confort.
-Pereti exteriori din caramida tip Porotherm cu izolatie din polistiren expandat de 15 cm;
-Tamplarie pentacamerala Salamander cu bariera termica, de culoare gri antracit si geam termopan securizat;
-Incalzire in pardoseala;
-Placaje ceramice din import Delta Design, usi marca Pinum;
-Terase placate cu piatra naturala antiderapanta si rezistenta la schimbarile climatice;
-Scari din beton cu elemente si mana curenta din lemn;
-Mansarda locuibila.
Constructorul ales are 25 de ani de experienta, fiind un Contractor General cu un portofoliu vast de proiecte residentiale, comerciale, industriale si de specialitate.
Va asteptam la 3 km distanta de rondul Pipera (McDonalds, OMW, Pipera Plaza, Planet Gym si Hub Comercial), pentru a descoperi acest complex inedit.

Vecinatate

Obiective de interes: Pipera Plaza, Promenada Mall, Centrul de Business Aurel Vlaicu; în proximitate se află și principalele hub-uri comerciale și de birouri ale Bucureștiului: Băneasa Shopping City, sediile mai multor companii de renume, restaurante, fast-food- uri, cafenele si parcuri.

Localizare proprietate