Vila ultrafinisata, disponibila spre vanzare in zona OMV!

380,000 €
ID: 5420
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Suprafata: 361 m2
Suprafata utila: 300 m2
Suprafata teren: 245 m2
An constructie: 2006
Balcoane: 2

Descriere

Va propunem spre vanzare o proprietate exclusivista localizata in Pipera, mai exact in zona rondului cu Benzinaria OMV, avand un acces foarte facil catre oras.

Aceasta vila este amplasata intr-un complex rezidential inchis, ce dispune de paza 24/24h, locuri de joaca pentru copii, zone de relaxare si 4 piscine semiolimpice.

Vila are o suprafata utila de 300 mp utili dispusi in 9 camere astfel:
Parter: zona de living cu iesire pe o terasa acoperita de 37 mp, bucatarie inchisa de 15 mp, baie pentru oaspeti, un hol de acces, un birou si un garaj;
Etajul este format din: 2 dormitoare deservite de o baie cu acces din hol, un dormitor matrimonial cu o zona de dressing si o baie cu Jacuzzi;
Mansarda este conceputa ca o zona de recreere, iar aici de gaseste sala de cinema, o zona de relaxare unde avem o masa de biliard si un bar, o a doua zona de living (ce poate fi folosita ca si dormitor pentru oaspeti), o baie dotata cu cabina de dus (aici fiind si spalatoria) si o zona de dressing.

Vila are o gradina de 100 mp, cota parte din gradina complexului si acces direct la o piscina semiolimpica, fiind una dintre putinele vile din complex ce beneficiaza de aceste facilitati (piscina, gradina, loc de joaca).

Vila se vinde mobilata in mare parte (actualii proprietari vor lua cateva lucruri personale) .

Contactati-ne cat de curand, oferte de genul acesteia sunt rare; agentul Dvs. desemnat este pregatit sa raspunda oricaror intrebari pe care le-ati putea avea legate de aceasta proprietate..

Vecinatate

Iancu Nicolae; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Baneasa Shopping Center; Kindergardens; Anna de Noailles Highschool; British school; American School; Mark Twain; Olga Gudynn; Tecadra Hotel

Localizare proprietate