Contatti e riferimenti

230,000 €
TVA:
ID: 5559
Tip tranzactie: De vanzare
Tip imobil: Casa/Vila
Localizare: Bucuresti
Pipera
Dormitoare: 4
Bai: 4
Suprafata: 199 m2
Suprafata utila: 149 m2
Suprafata teren: 120 m2
An constructie: 2017

Contatti e riferimenti

43 DE CASE

2 MODELE DE CASE

Am gasit solutia optima pentru cuplurile si familiile care apreciaza proximitatea. Am construit un ansamblul rezidential foartea aproape de polul de business Aurel Vlaicu – Pipera. Aici vei gasi o casa cu gradina proprie, 2 locuri de parcare si un parc cu loc de joaca pentru copii tai. Alege inteligent, investeste in tine si familia ta, cat si in timpul tau.
Pentru siguranta ta si a familiei tale, iti prezentam un ansamblu rezidential inchis, cu acces exclusiv din str. Emil Racovita, cu paza 24/7. Copii tai se vor bucura de spatiu, trotuare, parc cu loc de joaca.
Credem ca un parc verde cu loc de joaca pentru copii conteaza enorm in dezvoltarea familiei tale si creare unei comunitati.
Fiecare casa vine cu 2 locuri de parcare, spatiu suficient pentru familia ta, mai ales ca asa am maximizat gradina casei tale.
Ve fi la 400 m distanta de Pipera Plaza, cu magzaine ca: Lidl, Starbucks, Deichman, DM, Sportissimo si altele.
Daca esti pasionat de sport atunci atunci cele 2 sali de fitness WorldClass Pipera (400 m) si Planet Swim & Gym (100 m) vor fi foarte aproape de casa ta.
Esti aproape, chiar foarte aproape de locul unde lucrezi. Timpul este important, mai ales cand vrei sa-l investesti in lucrurile care conteaza pentru tine.

Complexul este la doar 2 km distanta de statia de metrou Pipera si zona de business Dimitrie Pompeiu – Barbu Vacarescu. Iar statia de metrou Aurel Vlaicu nu este mai departe de 3,5 km. Distante pe care le poti parcurge si pe jos, dar imagineaza-ti cat timp vei salva din stand in trafic.

Vecinatate

Timpul este din ce in ce mai pretios si trebuie investit cu grija. Cand petreci peste 2 ore in trafic spre birou si inapoi, nu este tocmai o investitie buna. Aceasta locatie este ansamblul rezidential care are grija de timpul tau, fiind la doar 2 km de zona de business Pipera - Aurel Vlaicu.

Localizare proprietate