9 lucruri pe care trebuie să le știi când te muți cu animale de companie

  • 9 luni ago
  • 0

9 lucruri pe care trebuie să le știi când te muți cu animale de companie, Palace Estate

Există din ce în ce mai multe apartamente care acceptă animale de companie oferind spații de cazare mai generoase, iar simpla învățare a câtorva strategii proprii, “încercate și adevărate”, vă va ajuta să vă găsiți chiria de vis. 55% dintre proprietari permit animalele de companie, așa că șansele sunt ușor în favoarea ta.
Am alcătuit o listă cu nouă dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți despre închirierea cu animale de companie.

Mulți proprietari anunță apartamentele care acceptă animale de companie

9 lucruri pe care trebuie să le știi când te muți cu animale de companie, Palace Estate

S-ar putea să găsiți apartamentul perfect și apoi să dați peste “politica proprietarului privind interzicerea animalelor de companie”. S-ar putea chiar să vă gândiți să vă mutați cu cel mai bun prieten al omului, fără a-i dezvălui prezența acestuia proprietarului. Nu este recomandat!
Viața dvs. va fi mult mai ușoară dacă aplicați pentru apartamente închiriate în care animalele de companie sunt binevenite, iar acest lucru este, de obicei, menționat în mod clar în anunțul proprietății. Faptul de a nu-i dezvălui proprietarului animalul dvs. de companie în cazul în care există o “politică de interzicere a animalelor de companie” constituie o încălcare a contractului și poate duce la evacuare.

Îi puteți cere proprietarului să se răzgândească

În timp ce căutarea unui apartament care să accepte animale de companie este cea mai ușoară cale de urmat, unii proprietari sunt destul de îngăduitori și sunt dispuși să negocieze politica lor. Abordați cu empatie preocupările proprietarului cu privire la animalele de companie și explicați cum intenționați să preveniți problemele comune legate de animalele de companie, cum ar fi: deteriorarea proprietății, infestările, cum ar fi puricii și căpușele, și tulburările comportamentale, inclusiv urletele neîncetate. În cele din urmă, doriți să vă prezentați animalul de companie în cea mai bună lumină ca pe un alt chiriaș în unitate.

Furnizați referințe privind animalele de companie

Majoritatea proprietarilor doresc să vadă referințe înainte de a accepta să închirieze un apartament. Proprietarii vor să știe dinainte că un potențial chiriaș este un risc bun și același lucru este valabil și pentru animalul său de companie. Să vă prezentați cu o scrisoare de recomandare sau două de la actualul proprietar sau de la vecinul dumneavoastră poate ajuta la inspirarea încrederii.

Un CV al animalului de companie vă poate ajuta cauza

Ușurați-i mintea proprietarului dvs. pregătind un CV al animalului de companie. Acest document poate conține orice informație care să vă prezinte animalul de companie în cea mai bună lumină posibilă. Includeți scrisoarea de recomandare de la proprietarul actual sau anterior, precum și dovada sterilizării sau a castrării. Informații care să dovedească faptul că animalul dvs. de companie este la zi cu vaccinările și cu controlul puricilor/ viermilor de ureche. Dacă aveți un câine care a fost la școala de obediență, ar putea fi utilă și o documentație în acest sens.
De asemenea, ar putea fi de ajutor pentru cauza dumneavoastră să furnizați o copie a planului dumneavoastră de tratare a problemelor, cum ar fi puricii sau viermii.

Închirierea cu animale de companie se traduce adesea prin taxe sau depozite suplimentare

9 lucruri pe care trebuie să le știi când te muți cu animale de companie, Palace Estate

Fiți conștienți de faptul că un depozit pentru animale de companie și o taxă pentru animale de companie sunt două lucruri foarte diferite. Un depozit pentru animale de companie va face parte din depozitul de garanție și poate fi returnat la sfârșitul contractului de închiriere. O taxă pentru animale de companie nu este rambursabilă. Aceasta poate fi plătită în avans, dintr-o dată, sau poate fi plătită lunar ca parte a unui tarif de închiriere mai mare. Proprietarul păstrează aceste taxe suplimentare în rezervă pentru a contribui la acoperirea costurilor pentru orice daune pe care le-ar putea provoca animalul dumneavoastră de companie.
De asemenea, aceste taxe pot fi aplicate pentru orice curățenie suplimentară de care apartamentul dvs. are nevoie după ce vă mutați. Vestea bună este că depozitele pentru animale de companie sunt de obicei rambursabile, așa că, dacă animalul dvs. de companie este un chiriaș model, vă puteți recupera banii după ce vă mutați. În cazul în care un proprietar este indecis dacă să vă accepte pe dumneavoastră și pe animalul dumneavoastră de companie ca un pachet, oferirea unui depozit pentru animale de companie poate înclina negocierile în favoarea dumneavoastră

Proprietarii ar putea dori să vă cunoască animalul de companie

În cazul în care proprietarul nu este sigur că vă acceptă animalul de companie, poate fi utilă organizarea unei întâlniri de “întâmpinare”. Ducând animalul de companie la întâlnirea cu potențialul proprietar îi permite acestuia să vadă direct cât de bine se poartă, este curat și bine îngrijit animalul dumneavoastră de companie. Cu toate acestea, asigurați-vă că întrebați înainte de a-l lua pe patruped cu dumneavoastră. Acest lucru este util mai ales dacă vă loviți de restricții de rasă în căutarea unui apartament.

Proprietarul vă poate cere să cumpărați o asigurare pentru chiriași

Mulți chiriași cumpără o asigurare pentru chiriași pentru a oferi protecție financiară împotriva pagubelor aduse bunurilor personale, a furturilor și a vătămărilor. De asemenea, aceasta poate include o protecție de răspundere civilă care vă acoperă în cazul în care animalul dumneavoastră de companie rănește pe cineva. Unii proprietari pot insista ca dumneavoastră să achiziționați o asigurare pentru chiriași pentru a satisface liniile directoare scrise în contractul de închiriere.

Obțineți totul în scris

Dacă proprietarul este de acord să vă închirieze vouă și animalului dumneavoastră de companie, asigurați-vă că obțineți totul în scris. Costurile depozitului pentru animalul de companie și orice taxe pentru animalul de companie ar trebui să fie, de asemenea, precizate în contractul de închiriere. Asigurați-vă că îl analizați cu atenție și cereți proprietarului dumneavoastră să parafeze orice modificare a textului din contract în momentul semnării. După ce sunt semnate de ambele părți, contractele de închiriere sunt contracte și nu pot fi modificate fără acordul dumneavoastră și al proprietarului. Dacă primiți un animal de companie suplimentar sau dacă animalul dumneavoastră de companie se schimbă, trebuie să vă asigurați că proprietarul este la curent și aprobă acest lucru. Obțineți și aceste modificări aprobate în scris.

Păstrați-vă animalul de companie bine crescut

Odată ce proprietarul v-a aprobat animalul de companie și contractul de închiriere a fost semnat, asigurați-vă că proprietarul nu are niciodată vreun motiv să regrete acest lucru. Dacă aveți un câine, asigurați-vă că acesta nu latră sau se vaită în timp ce sunteți plecat și preveniți orice mestecat nedorit. Dacă aveți o pisică, asigurați-vă că preveniți zgârieturile distructive sau orice probleme legate de litieră.
Găsirea unui apartament prietenos cu animalele de companie pentru pisica sau câinele dumneavoastră poate necesita un pic mai multă muncă, dar cu puțin efort, veți găsi cu siguranță noi locuințe pentru dumneavoastră și prietenul dumneavoastră cu blană. Cheia este să căutați chirii anunțate în mod special ca fiind prietenoase cu animalele de companie și să vă prezentați pregătiți să demonstrați că atât dvs. cât și animalul dvs. de companie sunteți pariuri sigure. Pentru chiriile care nu sunt anunțate ca fiind prietenoase cu animalele de companie, fiți pregătit să negociați cu proprietarii.
Care este cea mai importantă caracteristică pe care o doriți la un apartament închiriat? Împărtășiți răspunsurile cu noi mai jos și nu ezitați ulterior să ne contactați pentru a găsi, împreună, locuința visurilor dumneavoastră.

Compare listings

Comparaţie