Lideri in domeniu imobiliar pe zona de nord a Capitalei

Întotdeauna încercăm să realizăm o analiză predictivă, care ne permite să avem o imagine de ansamblu asupra evoluției și dezvoltării companiei, fără a pierde din vedere obiectivul principal – eficiența! În primul rând, ne străduim să obținem mai degrabă calitatea decât cantitatea.

5/5
Agenția Imobiliară Palace mi-a oferit cele mai bune soluții pentru a cumpăra o vilă în zona Pipera. Vă mulțumesc pentru ajutor.
Cristina Dumitrescu
Proprietar nou de vila
Agenția Imobiliară Palace mi-a oferit cele mai bune soluții pentru a cumpăra o vilă în zona Pipera. Vă mulțumesc pentru ajutor.
Cristina Dumitrescu
Proprietar nou de vila

Servicii

Ce putem face pentru tine

Relocare
Tratarea cu mai mulți furnizori pentru diferitele aspecte ale relocării poate fi dificilă și, mai ales, costisitoare, de aceea avantajele de a lucra cu o companie care le face pe toate sunt multiple pentru ambii.
Property Management
Property Management este supravegherea zilnică a proprietăților imobiliare rezidențiale, comerciale sau industriale de către noi. În general, ne asumăm responsabilitatea pentru reparațiile zilnice și întreținerea curentă, securitatea și întreținerea proprietăților.
Evaluare proprietate
O evaluare a proprietății este o estimare a valorii proprietății dumneavoastră, bazată pe locație, stare și mulți alți factori. Evaluarea dvs. va fi efectuată personal de către un profesionist, care va lua notițe și fotografii, iar apoi vă va trimite un raport de evaluare.
Vânzarea proprietății
Vânzarea locuinței dumneavoastră poate fi surprinzător de lungă și dificilă din punct de vedere emoțional, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată. Uneori se poate simți ca o invazie a intimității, deoarece străini vor intra în casa ta, îți vor deschide dulapurile, toalete, și vor cotrobăi...
Închirierea proprietății
Închirierea proprietăților se referă la proprietățile care sunt achiziționate de un investitor și locuite de chiriași în baza unui contract de închiriere. Proprietatea rezidențială este o proprietate intr-o zona buna, în mod specific pentru locuit.
Investiții imobiliare
Când vă gândiți la investiții imobiliare, primul lucru care vă vine în minte este probabil casa dumneavoastră. Desigur, investitorii imobiliari au o mulțime de alte opțiuni atunci când vine vorba de alegerea investițiilor, și nu toate sunt proprietăți rezidentiale.
VREI SA VINZI?

Livram rapoarte precise de evaluare

Zona noastră de activitate este partea de nord a Bucureștiului, bine cunoscută pentru tradiția sa rezidențială. Este, de asemenea, un important centru de afaceri și un rai pentru proprietăți premium si de lux.

agent-isolated-2

Ultimele articole pe blog

Special offers – apartments for sale Herastrau area

Special offers – apartments for sale Herastrau area

One of the most beautiful, select, and exclusive residential areas in the northern part of...
Continuați lectură
advantages of a duplex for rent in Herăstrău

Which are the advantages of a duplex for rent in Herăstrău?

If you prefer the northern part of the Capital and you want to fully enjoy all the advantages...
Continuați lectură
Exclusive properties for rent Iancu Nicolae-Pipera

Exclusive properties for rent Iancu Nicolae-Pipera

Your home or headquarters of your company can be a proof of professional or personal standards....
Continuați lectură
Why choose a houses for sale or rent in Pipera?

Why choose Pipera houses for sale or rent?

The sanitary crisis, the need for more safety and clean air have led to a growing interest in...
Continuați lectură

Compare listings

Comparaţie