Lideri in domeniu imobiliar pe zona de nord a Capitalei

Întotdeauna încercăm să realizăm o analiză predictivă, care ne permite să avem o imagine de ansamblu asupra evoluției și dezvoltării companiei, fără a pierde din vedere obiectivul principal – eficiența! În primul rând, ne străduim să obținem mai degrabă calitatea decât cantitatea.

5/5
Agenția Imobiliară Palace mi-a oferit cele mai bune soluții pentru a cumpăra o vilă în zona Pipera. Vă mulțumesc pentru ajutor.
Servicii, Palace Estate
Cristina Dumitrescu
Proprietar nou de vila
Agenția Imobiliară Palace mi-a oferit cele mai bune soluții pentru a cumpăra o vilă în zona Pipera. Vă mulțumesc pentru ajutor.
Servicii, Palace Estate
Cristina Dumitrescu
Proprietar nou de vila
Servicii, Palace Estate

Servicii

Ce putem face pentru tine

Relocare
Tratarea cu mai mulți furnizori pentru diferitele aspecte ale relocării poate fi dificilă și, mai ales, costisitoare, de aceea avantajele de a lucra cu o companie care le face pe toate sunt multiple pentru ambii.
Property Management
Property Management este supravegherea zilnică a proprietăților imobiliare rezidențiale, comerciale sau industriale de către noi. În general, ne asumăm responsabilitatea pentru reparațiile zilnice și întreținerea curentă, securitatea și întreținerea proprietăților.
Evaluare proprietate
O evaluare a proprietății este o estimare a valorii proprietății dumneavoastră, bazată pe locație, stare și mulți alți factori. Evaluarea dvs. va fi efectuată personal de către un profesionist, care va lua notițe și fotografii, iar apoi vă va trimite un raport de evaluare.
Vânzarea proprietății
Vânzarea locuinței dumneavoastră poate fi surprinzător de lungă și dificilă din punct de vedere emoțional, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată. Uneori se poate simți ca o invazie a intimității, deoarece străini vor intra în casa ta, îți vor deschide dulapurile, toalete, și vor cotrobăi...
Închirierea proprietății
Închirierea proprietăților se referă la proprietățile care sunt achiziționate de un investitor și locuite de chiriași în baza unui contract de închiriere. Proprietatea rezidențială este o proprietate intr-o zona buna, în mod specific pentru locuit.
Investiții imobiliare
Când vă gândiți la investiții imobiliare, primul lucru care vă vine în minte este probabil casa dumneavoastră. Desigur, investitorii imobiliari au o mulțime de alte opțiuni atunci când vine vorba de alegerea investițiilor, și nu toate sunt proprietăți rezidentiale.
VREI SA VINZI?

Livram rapoarte precise de evaluare

Zona noastră de activitate este partea de nord a Bucureștiului, bine cunoscută pentru tradiția sa rezidențială. Este, de asemenea, un important centru de afaceri și un rai pentru proprietăți premium si de lux.

Servicii, Palace Estate

Ultimele articole pe blog

Servicii, Palace Estate

Terenuri de vânzare în Pipera – Ilfov

Unul dintre cele mai dinamice terenuri de vanzare din apropierea Bucurestiului, in continua...
Continuați lectură

Ce ar trebui să verifici înainte de a cumpăra apartamente de lux?

Apartamente de lux în București reprezintă investiții importante, fie că dorești să te...
Continuați lectură

9 lucruri pe care trebuie să le știi când te muți cu animale de companie

Există din ce în ce mai multe apartamente care acceptă animale de companie oferind spații...
Continuați lectură

Cum să-ți faci locuința antifurt în București

Când vă gândiți că cineva a intrat prin efracție în apartamentul dumneavoastră,...
Continuați lectură

Compare listings

Comparaţie