Apartament de lux în București – De ce să alegi zona Nordului?

  • 1 an ago
  • 0
Apartament de lux în București – De ce să alegi zona Nordului?, Palace Estate

 Te-ai gandit sa cumperi unul de ceva vreme un apartament de lux in Bucuresti, dar inca nu ai gasit varianta care ti se potriveste? Ei bine, o astfel de decizie necesită timp, răbdare și documentare serioasă înainte. Piața imobiliară începe și ea să devină din ce în ce mai supraevaluată. Prin urmare, procesul de selecție devine o adevărată provocare. Există o serie de lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare, de la zonă și facilități până la vizitarea obiectivelor turistice sau divertisment.

Cea mai mare parte, însă, se rezumă la valoarea investiției pe care o faci. Cu toate acestea, cumpărarea unei locuințe este un proces complex, care ar trebui să depășească aspectele financiare. Senzația de acasă este un amestec de sentimente și emoții, menite să-ți ofere o stare de bine constantă, calm și relaxare. De aceea ar trebui să vă concentrați asupra zonelor care sunt cunoscute pentru numeroasele lor beneficii. Nordul Bucureștiului devine o alegere inspirată din mai multe motive.

De ce să alegi un apartament de lux în București amplasat în Nord?

Imaginează-ți puțin cum ar arăta o zi din viața ta într-un loc liniștit, dar în același timp ancorat în realitatea cotidiană. Zona de Nord oferă o serie diversificată de facilități, care te vor ajuta să realizezi cu ușurință activitățile zilnice:

–       Acces rapid la locuri de interesVilele și apartamentele sunt aproape de școli, grădinițe, supermarketuri, stații de autobuz sau centre comerciale. Deci nu trebuie să pierzi mult timp ajungând la destinație.

–       Caracteristici funcționale moderne – Te-ai săturat de blocurile sumbre de pe cele mai aglomerate bulevarde din București? Au acel aer al anilor ’80, care doar inspiră standardizarea specifică perioadei comuniste. Casele din Nord, in schimb, sunt special concepute pentru a combina multifunctionalitatea cu siguranta, calitatea si confortul. Proiectate de arhitecti cu viziune artistica si construite de specialisti in domeniu, cladirile au un farmec aparte, atat la exterior, cat si la interior. Sunt moderne, proaspete, minimaliste, dar in acelasi timp extravagante. Fiecare opțiune se bazează pe un concept unic, pe care nu îl vei găsi nicăieri altundeva. Aici te vei simți ca acasă încă de la prima vizită.

–       Sistem de încălzire modern – Ai la dispoziție centrală proprie sau în unele cazuri chiar încălzire în  pardoseală, o variantă mult mai eficientă decât cele clasice.

–       Acces securizat – Intrarea în cartier se face pe baza unei cartele speciale. Voluntari, Otopeni, Herăstrău, Corbeanca și lista poate continua. Locuințele de aici sunt amplasate în zone 100% sigure atât pentru tine, cât și pentru ceilalți membri ai familiei.

–       Parcare sau garaj subteran – Problema parcărilor este unul dintre cele mai discutate subiecte când vine vorba de alegerea unui cartier rezidențial. Ei bine, majoritatea variantelor din Nordul Bucureștiului îți oferă posibilitatea de a parca în siguranță mașina, fără a crea probleme celorlalți locatari.

Apartament de lux în București – De ce să alegi zona Nordului?, Palace Estate

Apartament de lux în București – Care sunt principalele atracții în Zona de Nord?

Pe langa cladirile impecabil construite, zona de nord ofera si numeroase atractii turistice si peisaje de invidiat. Daca alegi un apartament de lux in Bucuresti situat intr-un cartier rezidential din Nord vei avea in apropiere:

–       Herăstrău Park – Desemnat cel mai mare parc din București, aici îți poți reîncărca bateriile după zile obositoare de muncă. În plus, puteți petrece timp de calitate cu alți membri ai familiei. Are o suprafață de 200 ha, ceea ce îl face locul ideal în care poți merge cu bicicleta sau poți practica diverse sporturi. Peisajul este, de asemenea, uluitor, mai ales primăvara, când natura începe să prindă viață. În grădina japoneză te vei bucura de parfumul unora dintre cele mai frumoase flori.

–       Muzee – Tot in Nord puteti vizita Muzeul Satului, Muzeul Sportului sau Muzeul Antipa. Prin urmare, weekendurile pot fi dedicate explorării lumii fascinante a unor astfel de instituții culturale.

–       Clădiri istorice Arhitectura interbelică a Bucureștiului are ceva de care te vei îndrăgosti din prima. La fiecare pas vei întâlni clădiri cu iz istoric, care ascund multe povești interesante, preluate dintr-o altă lume.

Lista avantajelor pe care le oferă un apartament de lux în București amplasat în zona Nordului nu se oprește aici. Sunt și alte lucruri spectaculoase care te vor surprinde plăcut și care te vor ajuta să îți începi ziua cu forțe proaspete.

Poți să îți programezi o vizită pentru a vizualiza care este cea mai potrivită opțiune pentru tine.

Alege servicii premium de imobiliare și bucură-te de experiențe unice, indiferent de situație!   

Compare listings

Comparaţie